GENEL - 16 Eylül 2019 Pazartesi 11:58

Küçükçekmece’de Niyazi Koyuncu rüzgarı

A
A
A
Küçükçekmece’de Niyazi Koyuncu rüzgarı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Şenliği’nin son gününde, Karadeniz’in sevilen sanatçısı Niyazi Koyuncu sahne aldı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Şenliği’nin son gününde, Karadeniz’in sevilen sanatçısı Niyazi Koyuncu sahne aldı.


Küçükçekmece Belediyesi Göl Şenlikleri, Karadeniz müziğinin güçlü sesi Niyazi Koyuncu konseri ile sona erdi. Küçükçekmece Gölü kenarında gerçekleşen konsere Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de binlerce Küçükçekmeceliyle birlikte konseri izledi. 2 saat boyunca sahnede kalan Niyazi Koyuncu, dinleyicilerini gönüllerince eğlendirdi.


Hayranlarıyla buluşmanın mutluluk verici olduğunu belirten Niyazi Koyuncu, "Kemal Başkanımızla yeni tanıştık, çok pozitif bir beyefendi. Böyle başkanlara çok ihtiyacımız var. Çok da takdir ediyorum kendisini. Kısa bir sürede çoğu insanın gönlünü kazandı, İnşallah böyle devam eder. Ben kültür sanat tarafından bakıyorum işe. Küçükçekmece’ye ikinci gelişim daha önceki dönem gelmemiştim hiç. İnsanların sevdiği sanatçıları getirmeliler bence. Sadece biz değil, farklı farklı gruplar gelmeli. İste o zaman böyle güzel atmosferler yaşayabiliriz. Küçükçekmeceliler inanılmaz enerjik, muhteşemler" dedi.



"Yüreğinizden bu sevgi eksik olmasın"


Konserden sonra Niyazi Koyuncu ve ekibine teşekkür ederek çiçek veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ise "Çok değerli kardeşim Niyazi Koyuncu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun iyi ki geldiniz, benim kardeşlerimi, hemşehrilerimi eğlendirdiniz. Değerli hemşerilerim sizlerle de gurur duyuyorum. 15 gün boyunca burayı doldurdunuz. Bu etkinliğe renk kattınız. Sizlerin yüzünden bu gülücükler, yüreğinizden bu sevgi eksik olmasın. Sizlerin başkanı olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Başka başka organizasyonlarda hep beraber olmayı diliyorum. Her şeyin en güzeli sizin olsun" diye konuştu.


Ayrıca Küçükçekmece Spor taraftarları, Kemal Çebi’ye 61 numaralı forma hediye etti.


Öte yandan 15 gün boyunca Küçükçekmece Gölü kenarında gerçekleşen şenlikleri 30 bin kişinin izlediği öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Seç Market 9 ilde mahalle iftarları düzenliyor Seç Market, Anadolu’nun 9 farklı şehrinde iftar sofraları kurarak iş ortakları ve müşterileriyle mahalle iftarlarında buluşuyor. Mardin’den Amasya’ya, Uşak’tan Erzincan’a Türkiye’nin dört bir yanında kurulan sofralarda eski mahalle iftarları geleneği yaşatılıyor ve paylaşmanın önemi vurgulanıyor. Geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilikle bir araya getiren Seç Market; bereket ve dayanışma ayı Ramazan’da iş ortakları ve müşterileriyle Seç Market mahalle iftarlarında buluşuyor. Mardin, Erzincan, Amasya, Uşak, Samsun, Adana, Antalya, Balıkesir ve Kayseri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki 9 farklı ilde mağazalar önünde kurulan sofralarda Seç Market yöneticileri, iş ortakları ve mahalle sakinleri birlikte iftar yapıyor. Seç Marketler’de satılan öz markalı ürünler kullanılarak hazırlanan özel yemeklerin ikram edildiği iftar buluşmaları mahalleliden büyük ilgi görüyor. “Ramazan’da paylaşmayı seçiyor, eski mahalle iftarlarının sıcaklığını yaşatıyoruz” Bugün Türkiye’nin 81 ilinde 2 bin 700’ü aşan iş ortağıyla perakende sektöründe önemli bir konuma geldiklerini belirten Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen sözlerine şöyle devam etti: “Seç Market iş modelimiz sayesinde esnaf kendi işinin sahibi olmaya devam ederken Seç Market tabelası altında mağazası modern bir görünüme ve işleyişe kavuşuyor. Mahalle sakinleri de ‘mahalleden biri’ olan, tanıyıp güvendikleri esnaftan, ulusal çapta bilinen kurumsal bir marka altında, uygun fiyatlarla alışveriş yapıyor. Seç Market olarak sürekli destek olduğumuz esnaf kültürümüzün de bir parçası olan dayanışmayı bu yıl birlik, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazan’da pekiştirmek istedik. Türkiye’nin 9 güzide şehrinde Seç Market iş ortağı olan esnafımız, aileleri ve müşterileriyle eski mahalle iftar sofralarının sıcaklığını birlikte tekrar yaşıyoruz. Seç Market olarak ‘Ramazan’da paylaşmayı seç’ diyerek güzel sohbetler eşliğinde Ramazan sofrasının bereketini iş ortaklarımız ve mahalle sakinleriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.”