GENEL - 15 Mayıs 2019 Çarşamba 15:02

Sultangazi’de altyapı seferberliği

A
A
A
Sultangazi’de altyapı seferberliği

Sultangazi Belediyesi, altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için tüm imkanları seferber etti.

Sultangazi Belediyesi, altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için tüm imkanları seferber etti. Anaarter ve ara sokaklar hızla asfaltlanırken ızgara ve bacaları temizleniyor. Bir yandan yağmur suyu kanalları yapılırken diğer yandan kabloların yer altına indirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan altyapı sorunu çözülen anaarter ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.



Sultangazi Belediyesi "Altyapı medeniyete gider” sloganı ile altyapı yatırımlarına öncelik veriyor. Hayata geçirilmeye başlanan projeler ile Sultangazi’nin geleceğine yatırım yapılırken, ilçede altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için tüm imkanlar seferber edildi. Fen İşleri Müdürlüğü’nün güçlendirilen araç filosu ile ilçe genelinde anaarter ve ara sokaklar hızla asfaltlanıyor, ızgara ve bacaları temizleniyor. Bir yandan yağmur suyu kanalları yapılırken diğer yandan kabloların yer altına indirme çalışması tüm hızıyla devam ediyor.



Sıcak asfalt çalışmaları


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un Sultangazililer’e verdiği en büyük vaatlerden biri olan ilçede altyapı sorununun ortadan kaldırılması amacına yönelik tüm mahallelerde çalışmalar ivme kazandı. Altyapı sorunu çözülen ana arter ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Bu çalışmalar kapsamında ilk etapta 30 bin ton sıcak asfalt serimi yapılacak. Öncelikle Habipler, Yunus Emre ve Esentepe Mahalleleri başta olmak üzere ilçe genelindeki tüm yollarda asfalt kaplama çalışmalarına başlandı. Bu çalışmaların ardından ilçenin birçok sokak ve caddesine prestij kaplama yaparak; geniş kaldırımlı, ilçenin çehresini değiştiren düzenlemeler yapılacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Edremit Belediyesi’nden şehitlere vefa Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısı ile ilçede ki şehit ailelerini ziyaret ederek bir kez daha acılarını paylaştı. Edremit Belediyesi şehitlerin emaneti aileleri ile yakından ilgileniyor. 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Zeytinli Mahallesi’nde şehit uzman çavuş Ali Sarı ve İkizçay Mahallesi’nde Şehit Uzman Çavuş Özcan Mutlu’nun ailesini ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri Necmiye Simliova, Mehmet Döğer, Yılmaz Tezcan, Ertal Küçükaslan, Nizam Aksoy ile beraber Şehit Ali Sarı’nın annesi Nihal Sarı ve ağabeyi İbrahim Sarı ve şehit Özcan Mutlu’nun annesi Süheyla ve babası Necmi Mutlu ile bir araya gelerek bir kez daha acılarını paylaştı. Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci’de İkizçay Mahallesi’nde Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil’in ailesini ziyaret etti. Meclis üyeleri Nevin Sayman, Güneş Durgut, Erdoğan Dursun ile birlikte Şehit annesi Serpil Özdil’e başsağlığı dileklerini iletti. Toplum olarak şehitlerimize minnet ve şükran borcumuz olduğunu ifade eden Başkan Ertaş, “Şehitlerimizin fedakarlıklarını ve vatanımız için canları pahasına gösterdikleri ulvi mücadeleyi bir kez daha anma fırsatı bulduk. Ailelerimizin acısını bir kez daha paylaşıyoruz. Şehitlerimizin kıymetli aileleri başımızın tacıdır. Emanetlerinin her daim yanındayız. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.