SAĞLIK - 16 Ağustos 2019 Cuma 10:06

Vampire Facelift uygulamasıyla genç kalın

A
A
A
Vampire Facelift uygulamasıyla genç kalın

Dr.

Dr. Nüket Eroğlu, elastin-kolajen miktarındaki düşme ve yağ yastıkçıklarında yerçekimine bağlı olarak aşağı kayma, kemiklerde kayıp, kıvrılma ve küçülmeye bağlı olarak yüzün yapısı bozulduğunda ilk tercihin Vampire Facelift olması gerektiğini söyledi.


Dr. Nüket Eroğlu, yaşlanmanın sadece deride değil kıkırdak ve kemiklerde de olduğunu belirtirken doğal bir gençlik hedefleniyorsa tüm bu katmanları ilgilendiren bir tedavinin uygulanmasının en doğru seçim olduğunu ifade etti.


Dr. Eroğlu, “Doğallıktan uzaklaşmadan, mimikleri kaybetmeden, dolgu-botoks gibi ürünlere başvurmadan yapılabilecek en doğru yöntem kesinlikle Vampire Facelift. Hollywood ünlüleri vampire facelift’ten vazgeçemiyor. Vampire Facelift’in kişinin kendi besleyici kan plazmasının Magellan kapalı santrifüj sistemiyle elde edilip kan kök hücrelerin ve trombosit büyüme faktörlerinin benzersiz bir yoğunlukta konsantre edilmesiyle uygulanan çok özel ve yüksek bir teknoloji. Vampire Facelift (Vampir Yüz Gerdirme) olarak adlandırılan bu yöntemin son dönemin en doğal, en az müdahale içeren, en kalıcı, alerji riski olmayan yaşlanma karşıtı tedavilerden en önemlisidir. Vampire Facelift, sarkmış ve görünümü bozulmuş yüz hatlarını onarır yüzde bir toparlanma ve gençleşme sağlar. Vampire Facelift daha sağlıklı ve genç görünen bir cilt için kendi kanınızda bulunan “iyileşme faktörleri”ni elastin-kolajen ve yeni damarların üretimi için kullanılır. Vampire Facelift için Magellan ile kişinin kendi kanından özel bir platelet separator (trombosit ayrıştırıcı) sistemiyle yüksek konsantrasyonda Trombosit Growth Faktörler ve kan kök hücreleri elde edilir. Trombosit Growth Faktörleri yüze enjekte edildiğinde yeni hücre oluşumu için tüm kök hücreleri uyarır. Böylelikle yeni elastin- kolajen, yeni yağ hücreleri, yeni kan hücrelerinin oluşumu sağlanır. Vampire Facelift, cildin mezanşimal tabakasındaki baby fibroblastlarını uyarır, yaşlı elastin kolajen lifleri onarır. Vampire Facelift, tek seanslık bir işlemdir, çok uzun süre (Ortalama 4-5 yıl) etkilidir” dedi.


Vampire Facelift’in uygulama sonunda cilt vitamin, mineral, angi aging ürünleri, trombositler, dermapen ve mezoterapi yöntemiyle cilde kazandırılmış olup devamında trombositlerle cildin yenilenme süreci başlatıldığını ifade eden Dr. Eroğlu, “Cildin ihtiyacı olan yaşlanma karşıtı tüm ürünler cilt altına verilir ve dermapen yardımıyla cildin yüzey epiteli emilimi sağlamak amacıyla hasarlandırılıp alttaki cilt dokularına Vampire Facelift’in penetrasyon sağlanmış olur. Ciltteki en üst eski katman değiştirilir. Anti -aging ürünleri ve vitaminlerle cilt dokusundaki sarkmalar ve mat görünüm ortadan kalkar. Vampire Facelift, tedavisi ile daha yeni, parlak ve sıkı bir cilt elde edilir. Vampire Faceliftin faydaları; cilt dokusunda onarım ve yenilenme başlar. Cilt sarkmaları azalır. Cilt tonu ve yapısı iyileşir. Ciltte pürüzsüz, genç ve ışıltılı bir görünüm oluşur. Ciltte zaman içinde elastin - kolajen ve kök hücre artışı ile daha sıkı bir cilt elde edilir” diye konuştu.


Vampire Facelift’in (kişinin kendi kanından elde edilen kök hücreler ve trombosit büyüme faktörlerinin) cildin rejenerasyonunu hızlandıran serumlar ve çeşitli vitamin kombinasyonları ile uygulanmasının etkinliği arttıracağını kaydeden Dr. Nüket Eroğlu, “Bu sayede özellikle melazma ve rosea gibi idiyopatik (sebebi bilinmeyen) hastalıklarda tek seans Vampire Facelift uygulamasının çok etkin ve kalıcı sonuçlarına rastlanılıyor. Uygulama ortalama 30-40 dakika süren tek seanslık uygulama sonrasında sosyal hayata hızlıca dönüş sağlanır. Uygulama sonrasında cildin yenilenme süreci hemen başlar. Nemlenme ve parlama uygulama ilk yapıldığı andan itibaren dikkat çekmeye başlar. Lifting ve toparlama etkisi ise 3 hafta sonra görülmeye başlar, 3 ay boyunca etki artar. Yüzün her tabakası her geçen gün gençleşir. Sonuç 4-5 yıl kalıcıdır. Vampire Facelift; tüm yüz ve göz çevresi, boyun ve dekolte bölgesi, el üzerine uygulanır. Tedavi sonrasında hastanın dinlenmesini gerektiren herhangi bir durum bulunmamaktadır. Kişi günlük hayatına devam edebilir. Uygulamadan sonra solaryumdan ve hamam, sauna gibi aşırı sıcak ortamlardan kaçınılmalıdır” açıklamalarında bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararlarına göre Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine Furkan Fırat, Erhan Yaşaran, Hatice Senger Erdoğan, Levent Emre, Bayram Gülçiçek, Barış Gürsoy, Volkan Nurdağ ve Halime Eda Tandoğan atandı. Bakanlıkta açık bulunan Vergi Müfettişliklerine ise Sevil Toprak, Osman Neşet Tandoğan, Erol Cihan Dersinlioğlu ve yapılan yeterlilik sınavda başarı gösteren Vergi Müfettiş Yardımcıları Murat Dönmez, Güler Çelik, Harun Yartaş ve İbrahim Ayyıldız atandı. Atamalar 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 37’nci maddesi gereğince gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere ise 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Müfettişler Caner Atasever, Mahmut Kaynar ve Songül Afşar atandı. Tarım ve Orman Bakanlığında ayrıca 5’inci Bölge Müdürü Şahin Çılgın görevden alındı. Kültür ve Turizm Bakanlığında ise açık olan Başmüfettişliklere 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Müfettişler Ercan Sarı, Atilla Özkan, Mustafa Yavuz Ülküm, Birol Baha Bağ, Burak Büyükkuzukıran, Fatih Tuna Tunasoylu, Enes Keten ve Emre İlhan atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ise görevden alındı. Karar ile birlikte 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliğine Yasin Zengin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliğe Müfettiş Eşref İmamoğlu atandı. Karara göre 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2’nci maddesi gereğince Milli Eğitim Bakanlığı Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aydoğan ve Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun ise görevden alındı.
Aksaray Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada Aksaray’da inşaat malzemesi deposunu soyan hırsızlar ile polis arasındaki kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Elektrikli motosikletle kaçan hırsızlar bir süre sonra motosikletin aküsünün bitmesiyle bu kez de yaya olarak kaçmaya başladı. Gecenin sessizliğini siren seslerine bıraktığı kovalamacada hırsız kardeşler yarım saat süren takip sonucu yakalanırken, nefes nefese kalan şüphelilerden biri yere yatırılıp ters kelepçe yapıldığı esnada polis memurlarına “Kalbim var” diyerek yardım istedi. Olay, gece yarısı Tacin Mahallesi’nde bulunan bir inşaat malzemesi deposunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, depodan oksijen bariyerli yerden ısıtma borusu çalan 2 hırsız, çaldıkları boru paketlerini beraberinde getirdikleri 3 tekerlekli elektrikli motosiklete yükledi. Hırsızlık esnasında çevrede bulunan bir vatandaş durumu fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede belirtilen adrese intikal eden ekipler 2 şahsı depodan hırsızlık yaparken suçüstü kıstırdı. Polisleri görünce neye uğradıklarını şaşıran 2 hırsız deponun duvarından atlayarak bahçe dışındaki boruları yükledikleri elektrikli motosiklete binerek kaçmaya başladı. Şahısların kaçması üzerine polis ekipleri telsizden anons ederek diğer ekiplere kaçış istikameti hakkında bilgi verdi. Ekiplerin hırsızların peşine düşmesiyle gecenin sessizliği siren sesleriyle yankılandı. Polis ve hırsızlar arasında yaşanan kovalamaca ise film sahnelerini aratmadı. Bir süre elektrikli motosikletle kaçan hırsızlar kaçarken çaldıkları boruları da motosikletin kasasından aşağıya attı. Polis ekiplerinin bölgeyi abluka aldığı kovalamacada motosikletin aküsünün bitmesi üzerine hırsızlar bu kez de motosikleti bırakıp yaya olarak kaçmaya başladı. Taşpazar Mahallesi’nde ara sokaklara ve apartmanların bahçesine girerek izlerini kaybettirmeye çalışan S.Ç. (21) ve U.Ç. (34) isimli 2 kardeş çok geçmeden yakalandı. Yüzüstü yere yatırılarak ters kelepçe yapılan nefes nefese kalan hırsızlardan S.Ç. ekiplerin ters kelepçe taktığı esnada “Kalbim var” diyerek yardım istedi. Yüzüstü yatırılarak kelepçelenen 2 kardeş gözaltına alınarak polis aracına bindirildi. Şahıslar sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine götürülürken çaldığı yaklaşık 150 bin TL değerindeki malzemeler sahibine teslim edildi. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.
Sakarya Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı Sakarya’nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elleri sargıda adliyeye sevk edilen şahsın, kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı. Korkunç olay, 18 Nisan Perşembe günü Akyazı ilçesi Erdoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, geçtiğimiz hafta annesi M.Y.’den (64) geçtiğimiz hafta bir miktar para alan ve tekrar isteyince ret cevabı ile karşılaşan Ö.Y. (42) öfkelendi. Ö.Y., maddi ve ailevi sorunları iddiası ile benzin dökerek annesi ve kendisini yaktı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan talihsiz kadın, ilk olarak Akyazı İlçe Devlet Hastanesi’ne buradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda 2 ve 3’üncü derece yanıklar oluşan ve hayati tehlikesi bulunan M.Y., buradaki müdahalelerinin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edildi. Elleri sargılı şekilde adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı Her iki elinde de yanıklar oluşan şüpheli Ö.Y. ise olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak ilçe jandarma komutanlığına götürüldü. Şahıs, burada tamamlanan işlemlerinin ardından elleri sargılı bir şekilde adliyeye sevk edildi. Ö.Y.’nin kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” cevabını vermesi ve ‘Pişman mısınız?’ sorusunu ise yanıtsız bırakması dikkatlerden kaçmadı. Adliyeye sevk edilen Ö.Y., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hastanede tedavi gören M.Y.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.