EKONOMİ - 12 Ekim 2021 Salı 13:07

Yıldız Holding’in dört kıtadan 2 bin 500 çalışanı ‘Global Yıldız Kupası’nda yarıştı

A
A
A
Yıldız Holding’in dört kıtadan 2 bin 500 çalışanı ‘Global Yıldız Kupası’nda yarıştı

Yıldız Holding’in Türkiye’den ABD’ye, İrlanda’dan Mısır’a dört farklı kıtada düzenlediği Global Yıldız Kupası bu yıl ilk kez dijital ortamda gerçekleştirildi.

Yıldız Holding’in Türkiye’den ABD’ye, İrlanda’dan Mısır’a dört farklı kıtada düzenlediği Global Yıldız Kupası bu yıl ilk kez dijital ortamda gerçekleştirildi. Tüm dünyadan 2 bin 500 çalışanın katıldığı kurumsal yarışmanın final karşılaşmaları canlı yayında ilgiyle takip edildi.


Yıldız Holding tarafından 2013 yılından bu yana düzenlenen Global Yıldız Kupası bu yıl ilk kez dijital ortamda gerçekleştirildi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker’in turnuva için tasarlanan dijital avatarı ile duyurduğu yarışmaya dört kıtada bulunan 26 farklı şirketin çalışanları katıldı. Türkiye’nin en büyük kurumsal turnuvalarından biri olan Global Yıldız Kupası’nda Türkiye’nin yanı sıra ABD, Suudi Arabistan, Nijerya, Romanya, İrlanda, Kazakistan, İngiltere, Hollanda, Mısır gibi farklı ülkelerde görev yapan 2 bin 500 çalışan sekiz ayrı kategoride yarıştı.


Global Yıldız Kupası’nın çalışanlar tarafından her yıl heyecanla beklendiğini belirten Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın şunları söyledi: “Son yıllarda iş süreçlerimizi dijitalleştirirken pek çok etkinliğimizi de dijital ortama taşıyoruz. Yıldız Holding’in gelenekselleşen etkinliklerinden biri olan Global Yıldız Kupası’nı da bu yıl ilk kez dijital ortamda düzenleyerek tüm dünyadaki çalışanlarımız açısından erişilebilir kıldık. Turnuvalar süresince dört kıtadan binlerce çalışanımız heyecan verici müsabakalarda buluşup birbirlerini tanıma şansı da yakaladı. 2021 şampiyonları başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yarışmamıza katılan tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta’da site yöneticisini öldüren sanık: “Uzun zamandır tutukluyum, tahliyemi talep ediyorum” Isparta’da bir sitenin otoparkında site yöneticisini kemerle boğarak öldüren sanık üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede sanık, "Uzun zamandır tutukluyum, tahliyemi talep ediyorum" dedi. Olay, 28 Ocak 2023 tarihinde Fatih Mahallesi’nde bulunan konutlardan birinin kapalı otopark kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site yöneticisi emekli öğretmen Hüseyin Cahit Erdoğan’ın (71) otoparkta hareketsiz bir şekilde yattığını gören site sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Erdoğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Hüseyin Cahit Erdoğan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Savcılık, olayın cinayet olma şüphesi üzerine inceleme başlattı. Süleyman Çelik, hakkında hazırlanan iddianamede ‘tasarlayarak öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Süleyman Çelik’in yargılanmasında üçüncü duruşma Isparta 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Süleyman Çelik, taraf avukatları ve aileleri katıldı. Duruşmada Hüseyin Cahit Erdoğan tarafından işten çıkarılan eski site çalışanı Yasemin U. sosyal medya hesaplarından Erdoğan’ın ölümüne ilişkin kinayeli paylaşımlar yaptığı iddiası ile tanık olarak dinlendi. Yasemin U. sanığı tanımadığını ve kendisiyle hiç görüşmediğini, Hüseyin Cahit Erdoğan’ın ölümünden sonra sosyal medya hesaplarından kinayeli paylaşımları yapmadığını söyledi. Sanık Süleyman Çelik ise tanığı tanımadığını ve daha önce kendisiyle hiç bir görüşmesinin olmadığını söyleyerek Yasemin U’nun eski eşinin güvenlik kursundan arkadaşı olduğunu belirtti. Sanık Süleyman Çelik, "Uzun zamandır tutukluyum, tahliyemi talep ediyorum" dedi. Mahkeme heyete sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.