SPOR - 17 Kasım 2019 Pazar 18:31

Aliağaspor FK, deplasmandan puansız döndü

A
A
A
Aliağaspor FK, deplasmandan puansız döndü

İzmir derbisinde sevinen Bergama Belediyespor oldu.

İzmir derbisinde sevinen Bergama Belediyespor oldu. Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) dokuzuncu haftasında Bergama Belediyespor’a konuk olan Aliağaspor FK, rakibine 14’te Gökhan Sipki ve 90’da Çağrı Tekin’in attığı gollerle 2-0 mağlup oldu. Sahadan puansız ayrılan Aliağaspor FK, 15 puanla 6. Sırada kalırken üç puanı hanesine yazdıran Bergama Belediyespor ise puanını 25’e yükseltti ve zirvedeki yerini korudu.



Bergama 14 Eylül Stadında oynanan karşılaşmayı Murat Durgutluoğlu, Emre Karagel ve Ali Çakır üçlüsü yönetti. Aliağalı taraftarlar şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada takımını yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca yoğun tezahüratta bulunan Aliağalı taraftarlar son dakikaya kadar takımlarına sahip çıktı.



Maçtan dakikalar


DK 14’te sol taraftan yapılan ortaya iyi yükselen Gökhan Sipki, yaptığı kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.


DK 44’te Berkant İstanbul’un orta alandan ceza alanına gönderdiği topu ceza sahası içerisinde göğsüyle kontrol eden Necati Önal’ın dönerek yaptığı vuruşu kaleci Ömer Can son anda kornere çeldi.


DK 66’da sağ taraftan çizgiye kadar inen Muhammed Şamil Günay’ın yerden ön direğe yaptığı sert ortaya gelişine vuran Osman Atalay Demirtaş topu yakın mesafeden kalecinin üzerine nişanladı.


DK 90’da ceza alanı içerisi sağ çaprazda topla buluşan Çağrı Tekin, rakibinden sıyrıldıktan sonra sol ayağı ile yaptığı düzgün vuruşla topu filelere göndererek takımını 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skorunu belirledi.



Bergama Belediyespor: 2 Aliağaspor FK: 0


Hakemler: Murat Durgutluoğlu, Emre Karagel, Ali Çakır


Stat: Bergama 14 Eylül Stadı


Bergama Belediyespor: Ömer Can, Gökhan Bulut, Gökhan Sipki, Emrecan Afacanoğlu, Akın Alkan, Muhanmed Kaan Dönmezer (DK Tolgahan Gök), Esin Aslantoğ, Kerem Eryılmaz, Osman Atalay Demirtaş, Enes Bakal (DK Muhammed Şamil Günay), Çağrı Tekin


Aliağaspor FK: Onur Nazmi Terzioğlu, Cemal Şener (DK 40 Erkan Gövercin), Özkan Yılmaz, Berkant İstanbul (DK 61 Selim Kartal), Enes Yıldırım, Necati Önal, Burak Toker (DK 45 Arda Saltan), Alican Özaltun, Güray Kula, Berk Baran, Aykut Geçmen


Goller: DK 14 Gökhan Sipki, DK 90 Çağrı Tekin (Bergama Belediyespor)


Sarı kartlar: DK 24 Berk Baran (Aliağaspor FK)- DK 29 Ersin Aslantoğ- DK 35 Onur Güneş Çakır, DK 81 Ömer Can, DK 90 Akın Alkan, DK 90 Gökhan Bulut, DK 90 Çağrı Tekin, DK 90 Emrecan Afacanoğlu (Bergama Belediyespor)


Kırmızı kartlar: DK 65 Burak Toker, DK 90 Özkan Yılmaz (Aliağaspor FK)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beyoğlu’nda 23 Nisan coşkuyla kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beyoğlu Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle renkli anlara sahne oldu. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de etkinliklere katılarak çocukların bayram sevincine ortak oldu. Beyoğlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan etkinlikleri ile birlikte çocuklar eğlenceye doydu. Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gün boyu düzenlenen etkinliklere katılan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı doyasıya yaşadı. Oyun ve eğlence alanlarında gün boyu eğlenceli vakit geçiren minikler burada, müzikli çocuk tiyatrosu, animasyon ve karaoke yapma fırsatı buldu. Beyoğlu Belediyesi tarafından bayrama özel gerçekleştirilen bir diğer etkinlik ise KÖFN Konseri oldu. Kasımpaşa Sahili’nde gerçekleştirilen konsere yoğun ilgi gösteren Beyoğlu sakinleri, burada da çalınan parçalarla birlikte doyasıya eğlendi. Gün boyu gerçekleştirilen etkinliklere Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’de katılarak çocukların bayram sevincine ortak oldu. “Beyoğlu’nun çocukları, Beyoğlu’nun sokaklarında güvenle oynasın istiyoruz” Etkinlikler hakkında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun diyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü yaşı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün bu vecizeyle süslediği ve çocuklara armağan ettiği bir gün. Dolayısıyla bize bir vazife yüklüyor Mustafa Kemal Atatürk. Çocuklara sahip çıkma, çocuklar ülkenin geleceği. Bu anlamda da biz Beyoğlu’nun çocukları, Beyoğlu’nun sokaklarında güvenle oynasın istiyoruz. Biz Beyoğlu’nun çocukları hak ettiği parklara kavuşsun istiyoruz. Hak ettiği kreşlerde eğitim alsın, sanatla, kültürle bugün olduğu gibi festivallerle buluşsun istiyoruz. Bu anlamda Beyoğlu’nun bugüne kadar hak ettiği yerde olmadığına inanıyoruz. Bundan sonra sokakları neşeli, festivalleriyle, sanatlarıyla, kültür hizmetleri ile kitap fuarlarıyla, yeni nesli geleceğe hazırlama adına, belediye olarak onların yanında olacağız” ifadelerini kullandı. Etkinliklere katılan Asya Kaplan, “Ben bugün okula gidip 23 Nisan için gösteri yaptım. Buraya da yeni geldim, hoşuma gitti. Biraz oynayacağım, kaydıraktan kayacağım bir sürü şey var" dedi. Firuze Ayşe Yılmaz ise, “ ben normalde evden çıkmayı sevmem. Sevdiğim birinin konseri olduğunda hoşuma gidiyor geliyorum” ifadelerini kullandı.
İstanbul TFF, Süper Lig’de 33. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtlarını açıkladı. TFF, Süper Lig’in 33. haftasında oynanan 3 karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı. Videoda yer alan maçlar ve alınan kararlar şöyle: - İstanbulspor - Fatih Karagümrük müsabakasının 35. dakikasında konuk ekibin Markao ile bulduğu gol potansiyel ofsayt için inceleme verildi. Hakem Burak Şeker, pozisyonu monitörden izleyerek golü iptal etti. - Aynı müsabakanın 45+2. dakikasında ofsayt ile durdurulan pozisyon öncesi kaleci Alp Arda’nın Rohden’e müdahalesi için inceleme tavsiyesi verildi. Hakem Şeker, pozisyonu izleyerek penaltı noktasını gösterdi. - İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçının 90+1. dakikasında İstanbulspor ceza sahası içerisinde hava topu mücadelesi sonrası 3. kez VAR uyarıda bulundu. Hakem Burak Şeker, Coly’nin topu elle oynadığını belirleyerek penaltı kararı verdi. - Kayserispor - Trabzonspor maçının 28. dakikasında ev sahibinin kazandığı penaltı, inceleme sonrası iptal edildi. - Aynı müsabakanın 52. dakikasında konuk ekibin Enis Bardhi ile bulduğu gol sonrası VAR’dan tavsiye kararı verildi. Hakem Çağdaş Altay, pozisyon başlangıcı öncesi faul olduğunu tespit ederek golü iptal etti. - Sivasspor - Fenerbahçe karşılaşmasının 87. dakikasında VAR uyarısıyla hakem Cihan Aydın kenara geldi. Pozisyonu izleyen Aydın, kaleci Livakovic’in Rey Manaj’ın ayağına müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.