ASAYİŞ - 08 Ekim 2019 Salı 05:30

İzmir’de minibüs tıra arkadan çarptı: 1 yaralı

A
A
A
İzmir’de minibüs tıra arkadan çarptı: 1 yaralı

İzmir Çevreyolu Buca yol ayrımına yakın bir noktada minibüsün tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hafif yaralandı.

İzmir Çevreyolu Buca yol ayrımına yakın bir noktada minibüsün tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hafif yaralandı.



Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında İzmir Çevreyolu Buca yol ayrımına yakın bir noktada meydana geldi. İddiaya göre, Bornova yönünden Buca istikametine gitmekte olan Hasan D. yönetimindeki 35 AJ 6607 plakalı minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle aynı istikamette seyir halinde olan Rahim B. idaresindeki 35 NH 987 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs hurdaya dönerken, sürücüsü ise aracın içerisinde sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için kaza yerine 110 AKS ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine gelen 110 AKS ekipleri, minibüste sıkışan sürücü Hasan D.’yi bulunduğu yerden çıkarttı. Yaralı Hasan D., sağlık ekiplerince Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan Hasan D.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri tır sürücüsü Rahim B’nin ifadesine başvurdu.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Alanya ALKÜ Hastanesi’nde Çocuk Nöroloji Uzmanı göreve başladı Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çocuk nöroloji uzmanı olarak atanan Celil Yılmaz hasta kabulünü başladı. Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Celil Yılmaz’ın atanmasıyla birlikte hastanede daha önceden bulunmayan Çocuk Nörolojisi branşında hizmet verilir duruma getirildi. Çocuk Nöroloji Uzmanının göreve başlamasıyla ilgili açıklama yapan Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, “Sağlık Bakanlığı’mızın desteği, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’müzün girişimleriyle, hastanemiz sağlıkta büyük ve güçlü bir ivme kazanmaktadır. Her geçen gün biraz daha büyüyerek yeni branşlarımız ve yeni hekimlerimizle birlikte daha iyi ve kaliteli sağlık hizmetini sunmaya çalışmaktayız. Çocuk Nöroloji Uzmanımız Dr. Celil Bey’inde hastanemize gelmesiyle birlikte nörolojik rahatsızlığı bulunan çocuk hastalarımızın tedavi için ilçe dışına gitmelerine gerek kalmayacaktır“ ifadelerine yer verdi. Çocuk nörolojisinin ilgilendiği hastalıklar nelerdir? Hasta kabulüne başlayan Uzm. Dr. Celil Yılmaz, uzmanlık dalı hakkında şu bilgileri verdi: “Çocuk nörolojisi hekimlerinin takip ettikleri, teşhis ve tedavisini gerçekleştirdikleri hastalıklar beyin ve sinir sistemine ilişkindir. Hastanemizde çocuklarımızda görülen; ateşli havale, epilepsi (havale, sara) hastalığı, baş ağrısı, migren, erken doğan bebeklerin izlemini, serebral palsi (beyin felci), hareket bozuklukları, öğrenme ve konuşma güçlükleri, katılma nöbetleri, inme (felç) rahatsızlıkların takip, tedavi ve izlenimini başarıyla yapmaktayız. Artık vatandaşlarımızın çocuklarının nörolojik rahatsızlıkları için şehir dışına gitmesine gerek yok. Çocuk Hastalıkları hekimlerimize görülen hastalarımız meslektaşlarımın uygun görmesi halinde bölümüme hastalarımızın randevu alabilmesi için yeşil alan açmaktadır”.