GENEL - 09 Ocak 2021 Cumartesi 10:20

Başkan Okay; “Her şartta esnafımızın yanındayız”

A
A
A
Başkan Okay; “Her şartta esnafımızın yanındayız”

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Her şartta ve koşulda esnafımızın yanındayız" dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Her şartta ve koşulda esnafımızın yanındayız" dedi.


Başkan Okay, Dulkadiroğlu İlçesi Sarayaltı Caddesi esnafını ziyaret ederek, pandemi döneminde zor günler geçiren esnafın sorun ve sıkıntıları dinlendi. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Okay, “Her şartta ve her koşulda esnafın yanındayız. Esnafın bu zor süreçleri de atlatacağına inanıyoruz. Devletin ortaya koyduğu tedbir ve kısıtlamaların halk sağlığı için oldukça önemli” diye konuştu.


Başkan Okay’a esnaf ziyaretlerinde eşlik eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ise, “Ülkemizin, devletimizin ve milletimizin attığı adımların meyvesini çok şükür alıyoruz. İnşallah bu süreçte her zaman esnafımızın ve milletimizin yanında olacağız” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Türkiye Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda önemli iş birliklerini içeren 6 önemli anlaşma imzalandı. Türkiye Cumhuriyeti ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti arasında Yatırımların Teşviki ve Kolaylaştırılmasına İlişkin İşbirliği Mutabakat Zaptı, Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Zeynel Kılınç ile Tanzanya Yatırım Merkezi Genel Müdürü Gilead Teri tarafından imzalandı. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile Zanzibar Eğitim ve Mesleki Terbiye Bakanlığı arasında Yükseköğretim Bursları Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren ile Zanzibar Eğitim ve Mesleki Terbiye Bakanı Lela Muhamed Mussa tarafından imzalanırken, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Milli Eğitim, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı Arasında Yükseköğretim Bursları Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptına, Eren ile Tanzanya Dışişleri ve Doğu Afrika İşbirliği Bakanı January Yusuf Makamba imza attı. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Dışişleri ve Doğu Afrika İşbirliği Bakanlığı Arasında Diaspora Siyasası Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptı da Eren ve Makamba tarafından imzalandı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Evrak ve Arşiv Yönetimi Dairesi Arasında İş Birliği Protokolü, Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur Ünal ile Bakan Makamba tarafından imzalandı. Türkiye Cumhuriyeti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı ve Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Eğitim, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı Arasında Yükseköğretim Alanında İşbirliğine Yönelik Mutabakat Zaptı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile Bakan Makamba tarafından imzalandı.