POLİTİKA - 11 Ocak 2021 Pazartesi 16:32

AK Parti, Başkan Altınöz ile yola devam edecek

A
A
A
AK Parti, Başkan Altınöz ile yola devam edecek

Karabük Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, mevcut İl Başkanı Av.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, mevcut İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ile yola devam edeceklerini belirtti.


AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş beraberindeki İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya ve Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, gazetecilerin sosyal medyada kongre için muhalif adaylarının da bulunduğuna dair söylentilerin sorulması üzerine AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, “Bu tür olayla sosyal medya üzerinde yazılır, çizilir ama genel merkezimiz mevcut başkanımız Av. İsmail Altınöz ile yola devam etme kararı aldı. Daha önce ilçe kongrelerimizi gerçekleştirmiştik. Yaşanan pandemiden dolayı il kongremizi yapamamıştık. 19 Ocak’ta il kongremimizi yaparak 2023 hedefleri doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da, 19 Ocak Salı günü Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kongreye video telekonferans üzerinden katılacak. Şimdiden kongremizin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Fethiye’de Softbol Türkiye Şampiyonası başladı Muğla’nın Fethiye ilçesinde Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası, açılış seremonisi ile başladı. Kız sporcular 5 gün boyunca mücadele edecek. Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Fethiye’de ilk defa düzenlenen Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören geçişiyle başlayan şampiyonada, kız öğrenciler 5 gün boyunca mücadele edecek. 29 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek karşılaşmaların ardından küçük kızlar ve yıldız kızlar Türkiye şampiyonları belli olacak. 16 ilden 33 takımla 500 sporcunun katıldığını söyleyen Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor” dedi. Açılış töreninde sporculara hitap eden Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Geçen hafta okul sporları Beyzbol şampiyonasını ilçemizde tamamlamıştık. Farklı spor dallarının müsabakalarında öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda federasyon başkanımıza da teşekkür ediyoruz. 16 ilden 500 sporcumuz, 33 takımımız var. Pazartesi günü de Türkiye şampiyonlarımız için ödül töreni yapacağız” dedi.