- 05 Mayıs 2022 Perşembe 11:20

Türkiye’ye yapılan saldırıları anlatan tabloyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edecek

A
A
A
Türkiye’ye yapılan saldırıları anlatan tabloyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edecek

KARAMAN (İHA) – Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde bir hurdacı, Türkiye’ye karşı yapılan saldırıları anlatan ahşap oyma tabloyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edecek.

KARAMAN (İHA) – Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde bir hurdacı, Türkiye’ye karşı yapılan saldırıları anlatan ahşap oyma tabloyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edecek.


İlçede hurdacılık işiyle uğraşan Halit Ordu, bir arkadaşı ile birlikte ahşap oymadan yaptıkları tabloyu paylaştığı sosyal medya hesabında çok sayıda beğeni alması durumunda 2023 seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edeceğini belirtti. Ordu, tablonun ortasındaki Türkiye haritasında altı yıldız bulunduğunu söyleyerek, “Her zaman Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi dünyanın 5’ten büyük olduğunu anımsattık. Milletimizin 15 Temmuz’da darbe girişimine nasıl dur dediğini ifade ettik. FETÖ mensuplarının darbe girişiminden sonra üzerinden çıkan 1 ABD doları ile petrol savaşları ve Avrupa Birliği’ni gösteren simgeler koyduk” dedi.



“Tabloda 15 Temmuz başta olmak üzere ülkemize karşı yapılan oyun ve saldırıları gösteren simgeler bulunuyor"


Kazımkarabekir ilçesinde hurdacılık yapan Halit Ordu, "Cumhurbaşkanımızı ölümüne seviyoruz. Bu tabloda 15 Temmuz başta olmak üzere ülkemize karşı yapılan oyun ve saldırıları gösteren simgeler bulunuyor. Bir arkadaşımla birlikte aylarca emek vererek yaptığımız bu tabloyu sosyal medya üzerinden paylaşıma koyduk ve çok sayıda beğeni almasını bekliyoruz. Eğer beklediğimiz beğeniyi alırsa ahşap oymadan yaptığımız bu özel tabloyu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğim. Sosyal medyada paylaştığımız tabloyu şimdiden binlerce kişi beğendi ve beğenmeye de devam ediyor” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Ağrı’da çocuklar "Minik Eller, Büyük Hayaller" ile el sanatlarına uzanıyor Ağrı Halk Eğitim Merkezi’nin öncülüğünde hayata geçirilen "Minik Eller, Büyük Hayaller" projesi kapsamında Şeyh Edebali İlkokulu öğrencileri, geleneksel Türk el sanatlarının büyülü dünyasıyla tanıştı. Proje kapsamında Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden minik misafirler, çini, kilim dokuma, naht ve filigrafi kurslarını gezerek bu sanat dallarının inceliklerini keşfetti. Deneyimli eğitmenler rehberliğinde uygulamalı çalışmalara katılan çocuklar, el becerilerini geliştirirken hayal güçlerini de harekete geçirdi. Etkinliğin heyecanı mini bir konserle doruğa ulaştı. Çocuklar, sevdikleri şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçirirken, Türk kültürünün zengin mirasına da katkıda bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Halk Eğitim Merkezlerinin sadece kurslar sunmakla kalmadığını, aynı zamanda geleneksel değerlerimizi de yaşattığını vurguladı. Kökrek, "Minik Eller, Büyük Hayaller" projesinin bu açıdan büyük önem taşıdığını ve çocukların geleceğe umutla bakmasını sağlayacağına inandığını belirtti. Proje kapsamında Ağrı’daki diğer ilkokulların da Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etmesi ve geleneksel el sanatlarıyla tanışmaları hedefleniyor. Bu sayede Ağrı’nın kültürel mirası gelecek nesillere aktarılırken, çocukların el becerileri ve hayal güçleri de gelişmeye devam edecek.