GENEL - 29 Temmuz 2020 Çarşamba 13:02

Cide Devlet Hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı

A
A
A
Cide Devlet Hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz, Cide Devlet Hastanesinin kaba inşaatının bittiğini açıkladı.

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz, Cide Devlet Hastanesinin kaba inşaatının bittiğini açıkladı.


Bilecik’e ataması yapılmadan önce Cide Devlet Hastanesindeki çalışmaları incelemeyen Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz, “Yüklenici firmanın Şantiye Şefi Ziya Haspolat, yer teslimini almasına rağmen hantal işleyen evrak işleri yüzünden 3 aydır inşaata başlayamadığını bizlere gelerek iletmişti. Bizlerde evrak işleriyle ilgili tüm organizasyonu yapacağını ve en geç bir hafta içinde evrakının elinde olacağını ifade etmiştik. Tüm inisiyatifi alarak hemen inşaata başlamasını rica etmiştik. İnşaata başlayan yüklenici firmanın tüm sıkıntıları, bu süreçte giderildi” dedi.


Cide Devlet Hastanesinin kaba inşaatının bu süreçte tamamlandığını belirten Kaymakam Açıkgöz, “Göreve başladığımda ilk çözmem gereken sorun, yüklenici firmanın belediye ve il müdürlükleri ile yaşadığı bazı sorunlar sebebiyle, üç aydır devlet hastanesi inşaatına başlayamaması meselesi idi. Bugün kaba inşaatı tamamlanan devlet hastanemiz, biz görev değişimi sebebiyle göremeyecek olsak da inşallah önümüzdeki Nisan ayında açılmış olacak” dedi.


Kaymakam Açıkgöz, ziyaret esnasında hastanenin karayoluna bağlantısını sağlayacak olan yolun, asfaltlanması için Karayolları 15. Bölge Müdürü Sayın Yüksel Oğuzhan ile telefon görüşmesi yaparak, bu konuda da söz aldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep GAÜN Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği lisans programı mesleki yeterlilik kurumu tarafından onaylandı Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının, Mesleki Yeterlilik Kurumu 44’üncü Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Kurulu toplantısında program akreditasyonuna sahip TYÇ’nin ilgili seviyesine yerleştirildiği bildirildi. TYÇ, ülkemizdeki tüm diploma, belge ve sertifikalar arasından kalite güvencesi sağlanmış olanları Türkiye Yeterlilikler Veri Tabanı gibi araçlar vasıtasıyla tutarlı ve anlaşılır bir sistemle yeniden tanımlamayı, seviyelendirmeyi ve böylece hareketliliği temin etmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda TYÇ’ye yerleştirilen GAÜN Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının diploma ekleri, transkript ve mezuniyet belgeleri üzerinde TYÇ Logosu kullanılabilecek. Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının TYÇ’nin ilgili seviyesine yerleştirilmesi ile ilgili açıklama yapan GAÜN Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Çetin, “Fakültemizin ilk olarak İngilizce Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programları TYÇ’ye yerleştirilmişti, şimdi Türkçe Öğretmenliği Lisans Programımızın da yerleştirilmesi bizleri gururlandırdı. TYÇ ayrıca yerli ve yabancı akademik alanda tanınırlığımızın artmasında yardımcı olacak. Katkısı olan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.