GENEL - 23 Kasım 2021 Salı 16:50

Başkan Öztürk ’Diş Hekimleri Gününü’ kutladı

A
A
A
Başkan Öztürk ’Diş Hekimleri Gününü’ kutladı

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü münasebetiyle Yahyalı Devlet Hastanesi’nde görev yapan diş hekimlerini ziyaret etti.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü münasebetiyle Yahyalı Devlet Hastanesi’nde görev yapan diş hekimlerini ziyaret etti.


Ziyaretinde Başkan Esat Öztürk’e Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Levent Kaşihan, Yahyalı İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Doğan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve Belediye Meclis Üyesi Adem Sarıçiçek eşlik etti. Hastanede görev yapan diş hekimleri ile bir araya gelen Başkan Öztürk, hekimlere gül hediye ederek Dünya Diş Hekimleri Günülerini kutladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk; “Ağız ve diş sağlığımız konusunda gayret gösteren tüm diş hekimlerimizin Dünya Diş Hekimleri Günü’nü kutlarım. Diş ağrısına ’kabir azabı gibi’ derler. Onlar bizim için var güçleri ile çalışıyorlar. Diş Hekimlerimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Özellikle pandemi döneminde hasta vatandaşlarımızı iyileştirebilmek için fedakârca çalıştılar. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren diş hekimleri ise Başkan Öztürk’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Yahyalı İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Doğan’da ziyaretinden dolayı ve sağlık hizmetlerine verdiği destekten dolayı Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’e teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tekirdağ Jandarmadan uyuşturucu ve ruhsatsız silaha geçit yok Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde uyuşturucu/uyarıcı maddelere geçit vermeyen Jandarma güçleri, hareketlerinden şüphelendikleri bir kişinin üst aramasında bir miktar uyuşturucu madde, sentetik haplar ve uyuşturucu sarma kâğıdı ele geçirdi. Önceki gün ise, şüpheli başka bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca yakalandı. Muratlı’nın Yeşilsırt Mahallesi’nde şüpheli davranışlarda bulunan M.T. adlı şahsın üzerinde; 5 gram esrar, 1 fişek halinde esrar, 4 adet sentetik hap, 5 Adet extacy hap, 2 kutu uyuşturucu sarma kağıdı ele geçirildi. Uyuşturucu/uyarıcı maddelere incelenmek üzere el konulurken, karakola götürülen şüpheli M.T. hakkında ise ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak (TCK-191)’ gerekçesiyle adli işlem yapıldı. Muratlı’nın Aşağısevindikli Mahallesi’nde önceki gün Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Motosiklet Timleri ile birlikte yapılan Huzur ve Güven Uygulaması’nda, A.E.K. isimli şahsın şüphe üzerine yapılan üst aramasında; 1 adet Glock marka tabanca ile 1 adet şarjör ve şarjör içerisinde bulunan 8 adet 9 mm fişek ele geçirildi. Ruhsatsız tabancaya el konulurken, karakola götürülen şüpheli hakkında ise ’6136 SKM’den işlem yapıldı. Öte yandan, uyuşturucu madde ve kayıt dışı silahlanma ile mücadelenin aynı kararlılıkla süreceğine işaret edildi.