GENEL - 08 Kasım 2019 Cuma 13:48

Başkan Per, “ Atatürk, Türk Milletine Umut Işığı olmuştur”

A
A
A
Başkan Per, “ Atatürk, Türk Milletine Umut Işığı olmuştur”

Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof.

Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, “Eşsiz fedakarlık ve kahramanlık yapan Türk Milletine önderlik eden ve zaferlere ulaştıran Atatürk’ü saygıyla ve özlemle yâd ediyoruz ” dedi.


Başkan Hüseyin Per, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:


“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır. Atatürk, Türk Miletine en zor zamanlarda umut ışığı olmuş ve zaferler kazandırmıştır. Bizler de Atatürk’ün miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini, hedefi olan muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak adına daha fazla çalışıp, daha fazla üretmeye devam edeceğiz. Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine bıraktığı ve yüksek bir ruh ve şuurla sahip çıktığı Cumhuriyeti, daha iyi bir geleceğe taşıma azim ve kararlılığında olacaktır. Onun bu millet için yaptığı fedakârlıkları ve kahramanlıkları yetişen yeni nesillerimize ısrarla anlatacağız. İçinde bulunmaktan şeref duyduğumuz Türk Milleti, ne Atatürk’ü ne de O’nun kazandırdıklarını asla unutmayacak. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşları ile vatan toprakları için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 1 - Tuzlaspor: 1 Trendyol 1. Lig’de. 31. haftasında Bandırmaspor evinde karşılaştığı Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçtan dakikalar 36. dakikada Metehan ceza sahası içinde kaleci Kurtuluş’un müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Yiğit Arslan penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Doğan Can meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0 62. dakikada Hikmet’in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Togui sağ ayağıyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1 Hakemler: Yiğit Arslan, Emrah Ünal, Mehmet Sıraç Akpınar Bandırmaspor: Zafer Görgen, Djitte (Jozefzoon dk. 57) Emre Batuhan Adıgüzel, Mulumba, Cebio Soukou (Badji dk. 79), Metehan Mimaroğlu, Doğan Can Davas, Rahmetullah Berişbek, Anrea Sitoe, Levent Ayçiçek (Mustafa Çeçenoğlu dk. 78), Taha Batuhan Yayıkçı Yedekler: Akın Alkan, Emirhan Aydoğan, Aygün Özışıkyıldız, Mert Çelik, Mehmet Özcan Teknik Direktör: Yusuf Şimşek Tuzlaspor: Kurtuluş Yurt, Hasanalizada, Ba, Arvydas Novikovas, (Strel Mambra dk. 73), Hikmet Çiftçi (Gameli Awuku dk. 89), Aminu Umar (Sadık Baş dk. 89), Samet Asatekin, Togui, Gökhan Akkan, Mehmet Coşkun, Sekou Tidiany (Luka Stankovski dk. 65) Yedekler: Emre Koyuncu, Selim Ay, Muhammed Akarslan, Ali Baran Kanıçok, Mehmet Zahit Çınar Goller: Doğan Can Davas (dk. 39 pen.) (Bandırmaspor), William Togui (dk. 62) (Tuzlaspor) Sarı Kartlar: Mulumba, Batuhan Yayıkçı, Doğan Can Davas (Bandırmaspor), Kurtuluş Yurt, Tidiany, Hikmet Çiftçi W. Togui, Gökhan Akkan, Bahtiyar (Tuzlaspor)