GENEL - 26 Ekim 2021 Salı 17:49

Develi Belediyespor oyuncuları öğrencilerle bir araya geldi

A
A
A
Develi Belediyespor oyuncuları öğrencilerle bir araya geldi

Develi Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı oyuncuları, Ayhan Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencileri ile söyleşide bir araya geldi.

Develi Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı oyuncuları, Ayhan Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencileri ile söyleşide bir araya geldi.



Öğrencilerin voleybol hakkında merak ettikleri soruları cevaplandıran voleybol takım oyuncuları gençlerin en az bir spor branşına yönelmeleri için tavsiyelerde bulundu. Gençlerin genel anlamda spora ve özelde voleybola bu kadar istekli olmalarından dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Takım Antrenörü Osman Çakıray “Kariyer planlaması yapan siz kıymetli gençlerimize rol model olmak bizim en büyük hedefimizdir. Hayatımıza sporun ne kadar fazla kazanımlar sağladığını öncelikle belirtmek isterim. Spor ve okul aynı anda başarılı bir şekilde devam ettirebileceğimiz çok önemli alanlar. Hem akademik alanda hem de spor branşlarında başarılı olmamanız için hiçbir engel yok; yeter ki kendinize güvenin ve bu doğrultuda çalışmalarınıza devam edin gerisi zaten kendiliğinden gelecektir. Ayrıca bizleri bugün burada misafir ettiğiniz için okul yönetimine ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayarak tribünde yer almanız bizlerin gücüne güç katacaktır. Elimizden geldiği kadar Develi’yi her platformda en iyi şekilde temsil etmek için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.



Söyleşinin ardından öğrencilere oyuncuların imzalarının bulunduğu takım aksesuarları hediye edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.