GENEL - 09 Mayıs 2020 Cumartesi 13:30

Kilis’te belediye hizmet için tempoyu attırdı

A
A
A
Kilis’te belediye hizmet için tempoyu attırdı

Kilis Belediyesi, vatandaşlara hizmet götürülmesi için çalışmalarına hız verdi.

Kilis Belediyesi, vatandaşlara hizmet götürülmesi için çalışmalarına hız verdi.


Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekipleri, park, bahçe ve yeşil alanlardaki çim biçme, ağaç budama, bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kilis Devlet Hastanesi dış cephesi, bahçe bölümü ve otoparkında temizlik çalışmasını gerçekleştirdi.


Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Asri mezarlığa giriş çıkışında Mezarlığa giriş yapan vatandaşları korana virüs konusunda gerekli bilgilendirme yapılmış ve maske dağıtımı yapılarak maskesiz girişe izin verilmediği bildirildi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından il genelinde kaldırım ve asfalt bakım onarım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Otizm spektrum bozukluğunda dünden bugüne etkinliği HKÜ’de gerçekleştirildi Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü, Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖZEUAM), Engelsiz Öğrenci Birimi ve Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu iş birliği ile Otizm Farkındalık Ayı’na yönelik olarak, “Otizm Spektrum Bozukluğunda Dünden Bugüne Etkinliği” gerçekleştirdi. HKÜ Hukuk Amfi’de düzenlenen ve moderatörlüğünü Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Latife Özaydın’ın yaptığı ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ümit Şahbaz, HKÜ Özel Eğitim Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Erden ve HKÜ Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Merih Toker’in konuşmacı olarak katıldığı programa; HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şener Büyüköztürk, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Otizmli çocuklara yönelik davranış değiştirme süreçlerinden, zihin kuramı ve dil gelişimi üzerine çalışmalara kadar geniş bir yelpazede bilgi sunulan etkinlikte; Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ümit Şahbaz “Otizm Spektrumu Bozukluğu Olan Çocuklarda Davranış Değiştirme Süreci”, HKÜ Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Merih Toker “Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklarda Zihin Kuramı, Yürütücü İşlevler ve Dil” ve HKÜ Özel Eğitim Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Erden ise “Otizmli Küçük Çocuklarda Ebeveyn Aracılı Müdahaleler” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Programın sonunda; Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ümit Şahbaz’a hediyesini HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şener Büyüköztürk takdim etti.