GENEL - 12 Nisan 2021 Pazartesi 10:29

43 ilin geçiş güzergahında kısıtlama sonrası trafik yoğunluğu

A
A
A
43 ilin geçiş güzergahında kısıtlama sonrası trafik yoğunluğu

Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan 56 saatlik kısıtlamanın sonlanmasıyla 43 ilin geçiş güzergahındaki kilit kavşakta trafik yoğunluğu oluştu.

Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan 56 saatlik kısıtlamanın sonlanmasıyla 43 ilin geçiş güzergahındaki kilit kavşakta trafik yoğunluğu oluştu.


Kırıkkale’de korona virüs tedbirleri kapsamında 9 Nisan Cuma günü 21.00’da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, saat 05.00 itibarıyla sona erdi. Haftanın ilk mesai gününde ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki kilit kavşakta trafik yoğunluğu oluştu. Hafta sonu tatillerini farklı illerden değerlendirmek isteyen vatandaşlar, Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir gibi büyük şehirlere gitmek için yollara akın etti. Ankara-Kayseri kara yolundaki trafik yoğunluğu havadan görüntülendi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise trafiğin akışını rahatlatmak için çalışmalarını sürdürdü.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Osmaniye Osmaniye’de Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları başladı Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap müsabakaları, 12 takımın katılımıyla Osmaniye’de başladı. Osmaniye İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü hokey sahasında gerçekleştirilen müsabakalarda, 2 grupta 12 takım 8-12 Mayıs’ta Osmaniye ve Kırklareli’nde yapılacak play-off turuna katılmak için mücadele ediyor. Türkiye’nin ilk hokey sahasının yapıldığı Osmaniye’de olmaktan mutlu olduklarını söyleyen Türkiye Hokey Federasyonu Başkanvekili Bayram Yüksel, "Süper Lig 1. etap müsabakaları 12 takımla 17-21 Nisan arasında Osmaniye’de başladı. Kızlar Alanya’da, erkekler burada play-off ve play-out çıkacak takımlar belli olacak. 8-12 Mayıs arasında hem Osmaniye’de ve Kırklareli’nde ayrıca bunun ikinci müsabakaları oynanacak. Aynı zamanda milli takımda seçme kriterleri de burada belli oluyor. Sporcular burada izleniyor. Osmaniye’de olmaktan federasyon olarak memnunuz, Türkiye’de ilk hokey sahamız Osmaniye’de yapıldı. Yıllarca buraya gidip geliyoruz, salon müsabakası da yapıyoruz, açık alan yapıyoruz. Osmaniye bizden, biz Osmaniye’den çok memnunuz. Bundan sonra da devam edecek" dedi. Genç bir takıma sahip olduklarını söyleyen Osmaniye Alfa Spor Kulübü antrenörü Bekir Topaloğlu ise, "Bu branşa çocukluğumda sporcu olarak başladım, şimdi antrenör olarak devam ediyorum. Kendi grubumuzdaki 2 maçımızı tamamladık. Önümüzdeki 3 maçımıza bakacağız. İlk önce hedefimiz play-off da yer almak. Sonraki hedefimiz olarak da ilk 3’de dereceye girebilmek için mücadele edeceğiz. Genç bir takımız çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah başarılı olacağımızı ümit ediyorum" dedi.