GENEL - 25 Mayıs 2019 Cumartesi 11:25

LAL’de mezuniyet coşkusu

A
A
A
LAL’de mezuniyet coşkusu

Lüleburgaz Anadolu Lisesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Anadolu Lisesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.


Okulun Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet töreni okul öğretmenlerinin ve 12.sınıf öğrencilerinin salona giriş yapması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Arzu Becerenel bir konuşma gerçekleştirdi. Müdür Arzu Becerenel konuşmasında “Bugün Lüleburgaz Anadolu lisesi olarak 4 sene önce büyük umutlarla ailemize katılan öğrencilerimizi mezun etmenin gurur ve hüznünü yaşıyoruz. Ne mutlu ki size milli eğitim camiasının en saygın okullarından birinden mezun oluyorsunuz. Ortaöğretim hayatında gösterdiğiniz başarıyı yükseköğretim hayatında da göstereceğinize inanıyorum. Büyük Önder Atatürk, ülkenin bütün umut ve geleceğini siz gençlerde görmüştür. Sizler de aklın ve bilimin ışığıyla çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkma gayretinden asla vazgeçmeyin” dedi.


Okul Müdürü Arzu Becerenel’in ardından Okul Aile Birliği başkanı Nurdan Kurtuluş konuşma yaptı. Program, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Ulus’un okul birincisi Beyza Çetin’e plaketini takdim ederek bir konuşma yaptı. Program Beyza Çetin’in mezuniyet kütüğüne çivi çakması ve duygu ve düşüncelerini dile getirdiği konuşmasıyla devam etti.


Program 12.sınıf öğrencilerinin, mezuniyet belgelerini sınıf öğretmenlerinden almasıyla devam etti. 12.sınıf öğrencilerinden oluşan okul korosunun konserinin ardından kep töreniyle program sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şampiyonlar Ligi’nde PSG ve B. Dortmund yarı finalde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçlarının heyecanı iki maçla başladı. Sahasında ilk maçta İspanyol temsilcisine 3-2 kaybeden Paris Saint-Germain, Barcelona ile deplasmanda karşılaştı. Ev sahibi 12. dakikada Raphinha’nın golüyle 1-0 öne geçerken, 29. dakikada Ronald Araujo’nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Fransız ekibinde Ousmane Dembele ilk maçın ardından bu maçta da fileleri havalandırarak eşitliği sağladı. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü eline alan PSG, Vitinha ve Mbappe’nin golleriyle skoru 3-1’e getirdi. Paris ekibi 89. dakikada Mbappe ile bir gol daha bularak sahadan 4-1 galip ayrıldı. Toplamda 6-4 skor üstünlüğü olan PSG yarı finale yükseldi. Geri dönüşlerin yaşandığı maçta tur Dortmund’un Şampiyonlar Ligi’nde dikkat çeken eşleşmelerden olan Atletico Madrid - Borussia Dortmund karşılaşmasında gülen taraf Alman temsilcisi oldu. İspanya’da 2-1 tamamlanan ilk maçın dezavantajı ile sahaya çıkan Dortmund, ilk yarıda Brandt ve Maatsen’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Atletico, Hummels’in kendi kalesine ve Angel Correa’nın golleriyle eşitliği sağladı. Temponun arttığı mücadelede Alman sarı-siyahlılar, Niclas Füllkrug ve Marcel Sabitzer’in üst üste kaydettiği gollerle skoru 4-2’ye getirdi. Atletico Madrid’de kaleci Oblak, kritik kurtarışlarıyla farkı önlerken maç da bu skorla tamamlandı. Toplamda 5-4 skor üstünlüğü olan Borussia Dortmund, yarı final bileti aldı. Yarı finalde ilk eşleşme B. Dortmund - Paris Saint-Germain oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunda bugün TSİ 22.00’de Bayern Münih - Arsenal, Manchester City - Real Madrid maçları oynanacak.