ASAYİŞ - 10 Haziran 2019 Pazartesi 17:13

14 yaşındaki kıza cinsel içerikli görüntü gönderen kulüp başkanı tutuklandı

A
A
A
14 yaşındaki kıza cinsel içerikli görüntü gönderen kulüp başkanı tutuklandı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki bir amatör spor kulübünün başkanı, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel içerikli görüntü gönderdiği iddiasıyla tutuklandı.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesindeki bir amatör spor kulübünün başkanı, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel içerikli görüntü gönderdiği iddiasıyla tutuklandı.


Edinilen bilgilere göre, Gölcük ilçesinde faaliyet gösteren bir amatör spor kulübünün başkanlığı görevini yürüten A.Z. isimli şahıs, arkadaşının iş yerinde çalışan 14 yaşındaki H.Ç. isimli kız çocuğuna sosyal medya hesabı üzerinden arkadaşlık isteği gönderdi. H.Ç. isimli şahıs, isteğini kabul eden çocuğa daha sonra cinsel içerikli görüntüler göndermeye başladı. Durumu fark eden H.Ç.’nin ailesi polise haber verdi. Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler, şahsın H.Ç.’ye cinsel içerikli görüntüler gönderdiğini tespit etti. Olay üzerine harekete geçen ekipler tarafından A.Z. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sivas Türkiye’nin ilk yerli ve milli lokomotifi ‘Bozkurt’ Sivas’ta sergileniyor Türkiye’nin ilk milli ve yerli lokomotifi Bozkurt, Sivas TÜRESAŞ Bölge Müdürlüğünün bahçesinde tarihe ışık tutmaya devam ediyor. Sivas’ta eski adı ’cer atölyesi’ olan, günümüz TÜRESAŞ’ı tarafından üretilen ve Türkiye’nin ilk yerli lokomotifi olan "Bozkurt", 1961 yılında demir yollarında hizmete başladı. 25 yıl boyunca demir yollarında aralıksız sefer yapan yerli ve milli lokomotif, ülkenin demir yolu taşımacılığında önemli bir rol oynadı. Ancak teknik ömrünü doldurmasıyla birlikte emekliye ayrıldı. Türkiye’nin demir yolu tarihinde önemli bir yere sahip olan Bozkurt, emekliliğinin ardından şimdilerde ahde vefa olarak sergileniyor. "İsmini, Ergenekon Destanı’nda Türklere yol gösteren kurtlardan alıyor" Yapımında çalışan tüm personelin yerli Türk işçi ve mühendisler olduğunu belirten TÜRESAŞ Sivas Bölge Müdürü Atanur Karadağ, “Türkiye’nin ilk yerli ve milli lokomotifi. Bizim milli gururumuz ‘Bozkurt’. Kurumumuz 1961 yılında cer atölyesi olarak çalışıyorken yerli ve milli lokomotif yapılması kararı alınıyor. Bunun üzerine Sivas’ta ‘Bozkurt’, Eskişehir’de ‘Kara kurt’ yapılıyor. Yapımında çalışan tüm personelin yerli, Türk işçi ve mühendislerin katkılarıyla bir lokomotif yapılıyor. Sivas’ta yapılan bu lokomotifin ismine bozkurt denmiş. Bozkurt 1961 yılından sonra raylara inmiş ve hizmet etmeye başlamış. Yaklaşık 25 yıl bu hizmetini devam ettirmiş ve Türkiye’de gitmedik demiryolu bırakmamış. 25 yıllık mesainin ardından 1986 yılında emekliye ayrılmış. Emekliliğin ardından şu anda bulunduğu alana konuyor. Biz kendisine bir vefa göstererek burada istirahatini sağlıyoruz. Türk tarihinde kurdun önemi var. Ergenekon Destanı’nda Türklere yol gösteren kurtlardan alıyor ismini. Eskişehir’deki de bir kurt isminde. İkisi birbiriyle tatlı bir rekabetle hizmet veriyor. Yerli ve milli olduğundan dolayı Türk geleneğine uygun olarak isimleri konuyor. Liderlik eden, önde giden anlamını taşıyan Bozkurt ismi veriliyor” şeklinde konuştu.