GENEL - 21 Mayıs 2019 Salı 11:50

Başkan Büyükgöz minik tekvandocuları ağırladı

A
A
A
Başkan Büyükgöz minik tekvandocuları ağırladı

KOCAELİ (İHA) – Gebze Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Tekvando branşında eğitim gören öğrenciler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti.

KOCAELİ (İHA) – Gebze Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Tekvando branşında eğitim gören öğrenciler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti.



Gebze Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Tekvando branşında eğitim gören öğrencileri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Öğrencilerin ziyaretlerinden memnun kalan Başkan Büyükgöz, “Öncelikle hepinize spor hayatınızda başarılar diliyorum. Gebze Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olacağız ve sizleri sporun her branşında destekleyeceğiz. Spor gençlerimizin gelişimi için çok önemli. Bu sebeple bir spor dalıyla ilgilenmeniz sizlerin hem fiziksel hem de psikolojik gelişimize katkı sunacaktır. Gelecek sizin sizler geleceksiniz. Bizlerin tüm çabası sizlerin en iyi şekilde yetişmesi” dedi.


Başkan Büyükgöz Tekvando kursu öğrencileri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara ASELSAN ürünü EJDERHA’nın yeni kullanım görüntüsü paylaşıldı ASELSAN ürünü olan elektronik harp sistemi EJDERHA’nın yeni kullanım görüntüsü paylaşıldı. ASELSAN ürünü olan elektronik harp sistemi EJDERHA, ilk olarak IDEF 2023 fuarında sergilenmişti. EJDERHA ile ilgili son test görüntülerini ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, SAHA MBA Üst Düzey Bürokrat ve Sektör Liderleri Eğitimi kapsamında yaptığı sunumda paylaştı. Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve güvenlik güçleri için geliştirilen EJDERHA, elektronik devre içeren her türlü sivil/askeri aracı elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek. ASELSAN EJDERHA, elektronik harpte fark oluşturacak ASELSAN tarafından üretilen EJDERHA, özel olarak tasarlanmış yönlü anten/reflektör seti kullanılarak tek darbe veya bir dizi darbe aracılığı ile, kısıtlı bir süre boyunca, yüksek güçlü elektromanyetik (EM) ışıma yapabiliyor. Yüksek Güçlü Mikrodalga kaynakları tarafından üretilen elektromanyetik enerji, hedef alınan elektronik cihazların çalışmasının engellenmesi, hatalı çalışmaya sevk edilmesi veya hasara uğratılarak çalışamaz hale getirilmesi amacıyla kullanılıyor. EJDERHA, taktik sahada ve tesis giriş-çıkış alanlarında tehdit olarak sınıflandırılabilecek elektronik devre içeren her türlü sivil/askeri aracı ve hava hedeflerini, elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabiliyor. Bu, terör örgütlerinin sıklıkla kullandığı el yapımı patlayıcı, dron veya elektronik sistemlerin kullanımına darbe vuracak. Bunların yanında EJDERHA, yeni nesil teknolojiler ile konvoy koruma/intikal faaliyetleri için fark oluşturan bir çözüm oluşturuyor. Taktik tekerlekli zırhlı/paletli araçlara entegre edilebilen sistem, insanlı ve insansız (uzak komuta ile) kontrol edilebiliyor. Bu sayede saha şartlarında zengin bir kullanım senaryosu sunulmuş oluyor.