- 14 Mart 2018 Çarşamba 13:08

Başkan Karaosmanoğlu, “İDEV ticari hayata enerji veriyor”

A
A
A
Başkan Karaosmanoğlu, “İDEV ticari hayata enerji veriyor”

KOTO yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İDEV kentin gerek sosyal gerekse ticari hayatına enerji katan önemli organizasyonlardan bir tanesidir” dedi.

KOTO yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İDEV kentin gerek sosyal gerekse ticari hayatına enerji katan önemli organizasyonlardan bir tanesidir” dedi.


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. KOTO’nun bu yıl 4.’sünü düzenleyeceği İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarının öneminden bahsedilen görüşmede Karaosmanoğlu, “İDEV Kocaeli’nin ticari ve sosyal hayatına enerji veren ve katkı sunan önemli organizasyonların başındadır. Büyükşehir olarak bu fuara destek olmayı sürdürecek, esnafımızla tüccarımızın daha büyük kitlelere ulaşması için hep birlikte çaba göstereceğiz” dedi.


Kocaeli Ticaret Odasının düzenleyeceği Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliğiyle Kocaeli iş dünyasının, dünyaya açılacağını öğrenen Başkan Karaosmanoğlu, “21-22 Mart 2018 tarihlerinde dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcilerinin Türkiye pazarında stratejik ortak bulmak, yatırım ve ticaret ortamını değerlendirmek üzere Kocaeli iş dünyasıyla bir araya gelmesinden dolayı memnuniyet duyuyorum” diye konuştu.


Co-Matching iş görüşmeleri hakkında konuşan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut da, “Üyelerimizin dış pazarlara açılmasını sağlamak için hayata geçirdiğimiz Co-Matching iş görüşmeleri, sınır ötesi irtibat ve işbirliği için önemli bir fırsattır. İki gün boyunca sürecek etkinliklerde hem yurtdışından gelecek olan iş heyetlerine, Kocaeli’nin ekonomik gücünü göstereceğiz” şeklinde konuştu.


Birliktelik karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Tokat Sulusaray ilçesi Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi. Öte yandan deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre, saat 01.06’da merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, 9,97 kilometre derinlikte kaydedildi. Sarsıntı Sivas ve Yozgat illerinden de hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar büyük bir panik yaşayarak kendilerini dışarı attı. Deprem anı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansırken Tokat Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç, açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun olmadığını fakat dikkatli olunması gerektiğini söyledi. “Yıkılan, hasarlı bir bina yok” Kılıç, ilçede yıkılan ve hasarlı bir binanın olmadığını ifade ederek, “Saat 01.06’da Sulusaray ilçe merkezli 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yok. Yıkılan, hasarlı bir bina yok. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma da yok. Köylerimizde de sorun yok. Özellikle vatandaşlarımız bu gece, dikkatli, uyanık olmasını ve mümkünse bu geceyi dışarda geçirmeleri önemli. Vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda anons yaparak uyarıyoruz. Deprem ülkemizin gerçeği. İlçemiz de Kuzey Anadolu fay hattına yakın bölgede bulunuyor. Hepimize geçmiş olsun” dedi. Vatandaşlar ise depremi hisseder hissetmez kendilerini evden dışarı attıklarını belirtti.