KÜLTÜR SANAT - 24 Temmuz 2021 Cumartesi 11:51

Gülümse Kafe’de yerel müzik ziyafeti

A
A
A
Gülümse Kafe’de yerel müzik ziyafeti

İzmit Belediyesi, Gülümse Kafe’de yerel müzik ziyafeti verdi.

İzmit Belediyesi, Gülümse Kafe’de yerel müzik ziyafeti verdi.


İzmit Belediyesinin yerel müzisyenleri desteklemek amacıyla düzenlediği ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinlikleri Kurban Bayramı’nda da devam etti. Bayramın ikinci günü Acısu’daki etkinliğin ardından, bayramın son gününde Yahya Kaptan Gülümse Kafe’de İzmitliler yerel müzisyenlerle keyifli dakikalar geçirdi. Grup Boğaziçi’nin canlı performansıyla bir gün geçiren vatandaşlar şarkılara grup üyeleriyle birlikte eşlik etti.


Pandemi nedeniyle uzun süredir sosyal hayattan uzak kalan vatandaşlar, İzmit Belediyesinin ‘müzik sokakta, tebessüm yüzlerde’ sloganıyla düzenlediği etkinliklerle sokakların keyfini çıkarmaya devam ediyor. Vatandaşların memnun kaldığı ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ programı önümüzdeki hafta da Çarşamba ve Cuma günleri mini konserlerle sürecek. İzmit sokaklarında yerel sanatçıların müzikleri eylül ayına kadar devam edecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın CHP’li Tetik’den Nazilli’ye Halk Market müjdesi CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik, göreve gelir gelmez ilk hizmet olarak enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak, tamamen yerli ve doğal gıdaların piyasanın altında satışa sunulacağı belediye iştiraki olan Halk Marketler zincirlerini açacağını müjdeledi. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimine 2 gün kala bir proje daha açıklayan CHP’li Ertuğrul Tetik, İhtiyaç sahiplerinin temel gıda ve hijyen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Belediye iştiraki olacak olan Halk marketler zincirini hayata geçireceğini açıkladı. Nazilli’nin farklı Mahallelerinde açılacak olan Halk Marketlerde, enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak olan proje için tüm altyapı ve fizibilite çalışmalarını ekonomistler tarafından hazırlandığını açıklayan Tetik, kaliteli ve güvenilir ürünlerin uygun fiyatlara üreticiye sunulacağı, aynı zamanda istihdam oluşturacak olan bu proje kapsamında halka sağlıklı, ekonomik ve güvenilir bir şekilde gıda ulaştırılacağını ifade etti. ’Emekliye indirim kartı’ Nazilli ve Aydın bölgesindeki çiftçiler tarafından üretilen doğal ve sağlıklı ürünlerin satışa sunulacağı Halk Marketlerde, emekli vatandaşların da unutulmadığını belirten CHP’li Belediye Başkan Adayı Tetik, "Aydın Büyükşehir Belediyesinin Ege et marketlerinde uyguladığı emekli kart sistemini de halk marketlerde uygulayacağız. Nazilli’de ilk bir yıl içerisinde çeşitli mahallelerde yaygınlaşacak olan Halk Marketler zinciri Nazilli halkının mutfak giderlerine önemli tasarruf sağlayacak" dedi.