GENEL - 12 Temmuz 2019 Cuma 10:43

“Sokağın Enerjisi Fotoğraf Yarışması” kazananları belirlendi

A
A
A
“Sokağın Enerjisi Fotoğraf Yarışması” kazananları belirlendi

Hayatın her alanına ışık tutmak için yola çıkan Sepaş Enerji’nin düzenlediği “Sokağın Enerjisi” temalı fotoğraf yarışmasında sona gelindi.

Hayatın her alanına ışık tutmak için yola çıkan Sepaş Enerji’nin düzenlediği “Sokağın Enerjisi” temalı fotoğraf yarışmasında sona gelindi. Binlerce kişinin sokakların kendine has enerjisini fotoğrafa aktardığı yarışmada jüri toplanarak kazananları belirledi.


Mustafa Seven başkanlığındaki jüri toplantısına foto muhabiri Sebati Karakurt, öğretim üyesi İsmail Keskin ve Sepaş Enerji çalışanı Ercüment Vurar katıldı. Sokakların kendine has enerjisini fotoğraf sanatıyla en iyi anlatan üç kişiye 24 Temmuz 2019 tarihinde düzenlenecek gala yemeğiyle ödülleri takdim edilecek. Sepaş Enerji tarafından birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye 1.500 TL para ödülünün verileceği yarışmada, ayrıca kazanan ilk üç kişi Eylül ayında Gaziantep’e giderek Mustafa Seven’den fotoğraf sanatının inceliklerini öğrenme fırsatı yakalayacak. Genç Objektif Özel Ödülü kazanına da 1.000 TL para ödülü verilecek.


Yarışmada gönderilen fotoğraflar arasında seçilenler Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’da sergilenecek.


Yarışma sonuçları www.sepas.com.tr adresinden açıklanacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Ayvalık’ta minik yüreklerin 23 Nisan coşkusu Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Ayvalık’ta saat 09.00’da ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Personel Albay Hüseyin Aydın, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, daire amirleri, siyasi partilerle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların hazır bulunduğu çelenk sunma töreninin ardından etkinlikler, Hüsnü Uğural Stadyumu’nda sürdü. Yüzlerce Ayvalıklının katıldığı stadyumdaki etkinlikler; Ayvalık Belediyesi’nin bando takımının eşliğinde saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın bir ağızdan okunmasıyla başladı. Etkinlikte günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan Ayvalık İlçe Mili Eğitim Müdürü Güner Bahadır, “Bugün, büyük bir coşku ve gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günün değerini bir kez daha idrak ediyoruz.”dedi. Güner Bahadır’ın konuşmasının ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler, bayram nedeniyle okullar arasında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin protokol üyeleri tarafından verilmesi ve resmigeçit ile sona erdi. Öte yandan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yayınladığı mesajda, "Sadece büyük liderler geleceği küçük kalplere emanet eder. Dünyada çocuklara armağan edilen En Güzel Bayram Kutlu Olsun” ifadelerini kullandı.