GENEL - 13 Temmuz 2019 Cumartesi 10:46

Tatilcilerin doğal yaşam parkına bıraktığı helallik notuna belediye başkanı cevap verdi:

A
A
A
Tatilcilerin doğal yaşam parkına bıraktığı helallik notuna belediye başkanı cevap verdi:

Kocaeli’de bulunan Avrupa’nın en büyük doğal yaşam merkezi Ormanya’yı ziyaret eden gezginler, yedikleri dağ çilekleri için not bırakarak helallik istedi.

Kocaeli’de bulunan Avrupa’nın en büyük doğal yaşam merkezi Ormanya’yı ziyaret eden gezginler, yedikleri dağ çilekleri için not bırakarak helallik istedi. Bırakılan nota sosyal medya yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, gezgincileri, birlikte çilek yemeye davet etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en prestijli projelerinden biri olan Ormanya Doğal Yaşam Parkı, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Doğal yaşam parkını ziyaret eden vatandaşlar, parkın tamamını istediği şekilde gezebiliyor. Bugünde yaşam alanını ziyaret eden vatandaşlardan Ormanya’ya bir not bırakıldı. Bırakılan not kağıdında “Uzun yol yürüdük. Çok susadık ve acıktık. Sudan içtik ve 7 adet çilek yedik. Hakkınızı helal edin” yazdığını gören Ormanya yetkileri notu, "Dünyayı güzellik kurtaracak" mesajı ile sosyal medyada paylaşınca not çok sayıda beğeni aldı.


yordu. Bırakılan not kağıdına duyarsız kalmayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise, “Bir daha geldiğinizde beni de arayın beraber yiyelim” cevabını verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını belirterek,"FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı. Yerlikaya operasyonlarla ilgili şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri, TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Aksaray, Bolu, Gaziantep, Sakarya, Muğla, Mersin, Manisa, İstanbul, Kayseri, Kars, Erzurum, İzmir, Elazığ, Adana, Uşak, Denizli, Sivas, Mardin, Edirne ve Bursa’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-11’ operasyonlarında şüphelilerin: Örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgütün ’Gaybubet Evi’ olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barındıkları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."