GENEL - 14 Mart 2018 Çarşamba 15:31

Beyşehir’de 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

A
A
A
Beyşehir’de 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaret ettiği Yeni Devlet Hastanesinde görev yapan idarecilerin, hekimler ile sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaret ettiği Yeni Devlet Hastanesinde görev yapan idarecilerin, hekimler ile sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, ilçe teşkilatı mensupları ve meclis üyeleri ile birlikte Yeni Beyşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti. Başhekim Uzman Dr. Sıtkı Küçükbuzcu’yu makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Özaltun ve beraberindekiler, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tebrik etti. Özaltun, başhekimlik makamında 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle hazırlanan özel pastayı Başhekim Küçükbuzcu ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’la birlikte kesti. Özaltun ve beraberindekiler, daha sonra kendilerine eşlik eden Başhekim Uz. Dr. Küçükbuzcu, başhekim yardımcıları ve hastane müdürleri ile birlikte hastanenin tüm servislerini ziyaret etti. Özaltun, hastanede çalışan doktor ve sağlık personelinin yanı sıra, servislerde yatan hasta ve hasta yakınlarına birer karanfil hediye ederek bayramlarını kutladı.


Hekim ve sağlık çalışanlarının oldukça kutsal bir görevi icra ettiklerini belirten Başkan Özaltun, temel amaçlarının tüm insanların daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesine hizmet etmek olduğunu dile getirdi. Beyşehir’deki sağlık yatırımlarına da dikkat çeken Özaltun, Beyşehirli vatandaşların bu yılki 14 Mart Tıp Bayramında artık Türkiye’nin en büyük kalemli yatırımı olan ilçenin yeni devlet hastanesinde sağlık hizmeti almaya başladıklarını belirtti.


Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr Sıtkı Küçükbuzcu da, 14 Mart Tıp Bayramında yeni bir hastanede Beyşehir halkına hizmet veriyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını dile getirdi.


AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, yeni devlet hastanesinin ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Denizli Büyükşehrin iftar sofrası Akvadi’ye kuruldu Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde vatandaşları aynı sofrada buluşturduğu iftar sofrası Akvadi’de kuruldu. Tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik eden Başkan Zolan, “Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayında her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Aktepe Mahallesi’nde bulunan Akvadi ile devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, mahalle muhtarları ve binlerce mahalle sakini katıldı. İftar öncesi alana gelerek vatandaşların ramazanlarını tebrik eden Başkan Zolan ezanın okunmasıyla hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. İftarın ardından vatandaşlara seslenen Başkan Zolan, “Ramazan ayımız hepimize mübarek olsun. Yaptığımız dualar, ibadetler ve hayırları Allah’ım kabul etsin inşallah. 11 ayın sultanı ramazan ayımızın sonlarına yaklaşıyoruz. Allah’ım hepimizi Kadir Gecesi’ne kavuştursun ve Ramazan Bayramımızı birlikte kutlamayı bizlere nasip etsin” diye konuştu. “Her şeyin hayırlısını dua ediyoruz” Denizli’de hizmet destanları yazamaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, şöyle konutu: “İnşallah sizlerin taleplerini en üst seviyede karşılamak noktasında gayret ediyoruz. Bu bölge Denizli’mizin en güzel yerlerinden birisi haline geldi. Parklarıyla, altyapısıyla, üstyapısıyla sizlere yakışır hale geldi. Allah’ım kaza bela vermeden çocuklarınızla, sevdiklerinizle birlikte burada sağlıklı, hayırlı bir ömür sürün. Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da Allah nasip ederse, siz de uygun görürseniz hizmet etmeye devam edeceğiz. Her şeyin hayırlısını dua ediyoruz. Allah’ım hayırlısını verecektir.”