GENEL - 09 Şubat 2018 Cuma 19:24

Emet’te yeni başkan Hasibe Altınok

A
A
A
Emet’te yeni başkan Hasibe Altınok

Kütahya’nın Emet ilçesinde yapılan 5.

Kütahya’nın Emet ilçesinde yapılan 5. Olağan AK Parti Kadın Kolları Kongresi’nde başkanlığa Hasibe Altınok seçildi.


Kongrede konuşan Emet AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, AK Partide kongrelerin diğer partilerde olduğu gibi kavga gürültü yapılan y’erler değil, düğün, bayram havasında gerçekleşen birlikteliklerin zirve yaptığı kongreler olduğunu ifade etti.


Başkan Doğan, ”Türkiye İslamın son okçu tepesi, AK Parti’de son okçular ordusudur. Çalınmadık kapı, okşanmadık yetim başı, girilmeyen ev, pazar, dinlenmedik söz bırakmayarak çalışmaya devam edecek son okçu tepesinin neferleri olarak canla başla mücadele edeceğiz. Dünya siyasetine örnek, dosta güven, düşmana korku salan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile güçlü Türkiye için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Emet ilçesinin başkanlık sisteminde verdiği yüzde 74 destek ile kendilerinin gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Gaziemetli kardeşlerimizin muhabbetleri, partimize ilgileri hiçbir zaman değişmedi. Teşkilatımızla, kadın ve gençlik kollarımızla daha çok mücadele ederek önümüzdeki seçimlerde de sandıkları Allahın izniyle patlatacağız. Hedefimiz hep birlikte bir bütün olmak “şeklinde konuştu.


Başkanlığa seçilen Hasibe Altınok, yönetim kurulları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda çalışacakları sözünü verdi.


Emet AK Parti Kadın Kolları Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Özge Gülmez, Merve Yavuz, Ayşe Keskin, Meral Yüksel, Zübeyde Altındal, Fatma Demirayak, Ayşe Seven, Neziha Değirmenci, Aliye Gürel, Fatma Cansu, Emine Sönmez, Neslihan Türe,Şükran Cangür ve Ayşe Türker.(EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara CHP Genel Başkanı Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i Gölbaşı’ndaki konutunda ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyareti yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Özel ve Sezer kapıda basın mensuplarına poz verdi. Gazetecilerin "Görüşmenizde anayasa değişikliği gündeme geldi mi" sorusuna Sezer, "Hayır. Nazik ziyareti için teşekkür ediyorum Sayın Başkan’a. Görevinde başarılar diliyorum. Zor bir görev yüklendi. Mutlaka başarılı olacaktır, umudum o" cevabını verdi. Özgür Özel de ziyarete ilişkin, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımıza daha önce de nezaket ziyaretlerinde bulunmuştuk. Ben Genel Başkan seçildikten sonra kendisi bir tebrik telefonu açmıştı. Ben de bu tebrik telefonuna teşekkür için bir ziyarette bulunmayı istedim. Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyoruz, kendisinin tavsiyelerini alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde çok önemli bir dönemde çok başarılı ve halen daha Türkiye’deki herkesin o süreci imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Bizim haddimize değil tabii ki bu takdir ifadelerini söylemek. Kendisinin tavsiyelerini aldık. Bundan sonraki süreçlerde de kendileri uygun gördükçe Sayın Cumhurbaşkanımızı düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.