GENEL - 22 Nisan 2019 Pazartesi 12:45

Hisarcık Taşıyıcılar Kooperatifi kongresinde gergin anlar

A
A
A
Hisarcık Taşıyıcılar Kooperatifi kongresinde gergin anlar

Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde 102 üyeli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı’nın 2018 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısında gergin anlar yaşandı.

Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde 102 üyeli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı’nın 2018 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısında gergin anlar yaşandı.


Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Hisarcık Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kurulu kooperatif toplantı salonunda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Naim Şahin ile Mustafa Akın’ın listelerinin yarıştığı genel kurul esnasında rakip üyeler arasında yönetim ve denetleme kurulları faaliyet raporları, bilânço ve gelir tablosu hesaplarının görüşülmesi esnasında yer yer yaşanan sert tartışmalar araya giren güvenlik güçleri ve üyeler tarafından büyümeden önlendi.


Divan Başkanlığına Ramazan Özdoğan’ın seçildiği genel kurulda 2018 yılı yönetim ve denetleme kurulları faaliyet raporları bilânço ve gelir tablosu hesapları okunarak ayrı ayrı ibra edildi. 2019 yılı çalışma programı ve tahmini bütçenin okunarak kabul edildi.


Mevcut başkan Naim Şahin ile Mustafa Akın’ın listelerinin yarıştığı genel kurulda yapılan açık oylama sonucu Naim Şahin 63 oy alarak 3 yıllığına tekrar başkanlığa seçilirken, Mustafa Akın 25 oy aldı.


Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise; Ali Yurduseven (2.Başkan), Hüseyin Ayan, Hüseyin Duman ve İbrahim Çakır seçildiler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yalova Yalova’da bisiklet yolu ağı genişliyor Yalova Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde başlattığı yeni bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları, Kemer Köprü Caddesi’nden başlayıp 8. sokağa kadar devam edecek olan asfalt ve baskı işlemleri devam ediyor. Yalova Belediyesi, yeni bisiklet ve yürüyüş yolları için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlıklı yaşamı ve kent içinde bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla başlatılan bisiklet yolu projesinde Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki 8. Sokak’ta asfalt serimi devam ediyor. Toplam 770 metrelik yol güzergâhında çalışmalar, Kemer Köprü Caddesi’nden Gaziosmanpaşa Caddesi’ne kadar devam edecek. Kemer Köprü Caddesi ile Şelale Sokak arasında kalan alanda ise dekoratif aydınlatmalar kullanılarak göze hitap edecek bir çalışmaya imza atılmak isteniyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarımızda aşınma tabakasının serimi ile baskı işlemleri eş zamanlı olarak devam ediyor. İlk olarak Kemer Köprü Caddesi’nden başlayan çalışmalar, yaklaşık 590 m uzunluğundaki Gaziosmanpaşa Caddesi’ne kadar devam ediyor. Akabinde yaklaşık 180 metre uzunluğundaki 8. Sokak’ta da çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayacağız. Baskı çalışmamızın tamamlanması sonrasında dekoratif boyama asfalt boyama, çizgi çalışmaları, dekoratif aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını da tamamlayarak yolumuzu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerine yer verdi.