GENEL - 11 Ocak 2019 Cuma 12:12

Kirazpınar Mahallesi Sosyo Kültür Merkezi hizmete açıldı

A
A
A
Kirazpınar Mahallesi Sosyo Kültür Merkezi hizmete açıldı

Kütahya Belediyesinin Kirazpınar Mahallesine inşa etmiş olduğu Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kütahya Belediyesinin Kirazpınar Mahallesine inşa etmiş olduğu Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.


Açılış töreninde konuşan AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Sami Kutlu, Kirazpınar Mahallesine yakışır hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.


Kirazpınar Mahallesi Sosyo Kültür Merkezinin vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandığını belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana merkezi mahallelerimiz ile şehrimizi çevreleyen mahallelerimizi birbirinden ayır etmeksizin eşit hizmet götürebilmek adına ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalıştık. Bu doğrultuda Kütahya Belediyesi olarak şehrimize birçok eser kazandırarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kirazpınar ile birlikte toplamda 10 adet Sosyo Kültür Merkezimiz bulunmaktadır. Açık alanı ile birlikte bin 800 metrekare alanın içine 350 metrekare olarak inşa etmiş olduğumuz Kirazpınar Sosyo Kültür Merkezimiz tek kat olup, çok amaçlı salon, bay, bayan ve engelli tuvaletleri, gelin odası, mutfak ve mescitten oluşmaktadır. Vatandaşlarımızın tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği 10. merkezimiz olan Kirazpınar Mahallesi Sosyo Kültür Merkezin açılışında bizleri yalnız bırakmayan kıymetli hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.


Konuşmaların ardından dua edilerek Başkan Kamil Saraçoğlu ile protokol mensupları tarafından açılış kurdelesi kesildi. Tören, Kirazpınar Sosyo Kültür Merkezinin incelenmesi ve Kütahya Belediyesinin ikramları ile sona erdi.


Törene; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Sami Kutlu, Mahalle Muhtarları, Kütahya Belediyesi Birim Müdürleri, Daire Müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşı katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Serdar Topraktepe: “Arkadaşlık, mücadele ve takım birlikteliğini net sahaya yansıttık” Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, MKE Ankaragücü karşısında iyi bir oyun oynadıklarını söyleyerek, “Arkadaşlık, mücadele ve takım birlikteliğini net sahaya yansıttık. Umarım bundan sonra da devam ederiz” dedi. Trednyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, geçtiğimiz hafta yolların ayrıldığı Teknik Direktör Fernando Santos ve ekibine teşekkür ederek sözlerine başladı. “Doğru geçiş oyunları oynadık” MKE Ankaragücü’nün iyi bir futbol oynadığını dile getiren Topraktepe, “Geri çekilmedi. O yüzden mücadele iyi geçti. Ankaragücü sahasında en çok pas yapan takımlarından biri. Biz de önde oynayıp, baskı yapıp, ön tarafta pas yapmalarına izin vermezsek daha iyi olacağını düşündük. Baskımız yer yer iyi oldu, yer yer olmadı. Neticesinde golü bulduk. Doğru geçiş oyunları oynadık. Arkadaşlık, mücadele ve takım birlikteliğini net sahaya yansıttık. Umarım bundan sonra da devam ederiz. Kupa maçı da zor olacak. İyi bir şekilde hazırlanıp oraya gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. “Bu formayı giyiyorlarsa, hak ettikleri için giyiyorlar” Serdar Topraktepe, ligde 5 maç sonra galip gelmelerinin önemine değinerek, “Bütün futbolcu arkadaşlarımızla beraber bir karar aldık. En çok üzülen taraf onlar. 5 maç sonunda hem taraftarın hem camianın buna ihtiyacı vardı. Hepsi iyi mücadele etti. Ben onlara sadece Beşiktaş formasının çok büyük olduğunu söyledim. Bu formayı giyiyorlarsa, hak ettikleri için giyiyorlar. Onlar da bunun hakkını verdi. Birlik ve mücadele istedik” şeklinde konuştu. “Beşiktaş’a hizmet için buradayız” Uzun süre hangi mevkide olursa olsun Beşiktaş’a hizmet etmek istediğinden bahseden Topraktepe, “18-19 yaşında Beşiktaş formasını giydiğim ilk maçı unutmam. Tüylerim diken dikendi. Bugün de önceki 3 maçta da öyleydi. Görev nerede verilirse çalıştırırız. Beşiktaş’a hizmet için buradayız. İnşallah uzun süre Beşiktaş’a hizmet edeceğiz” cümlelerine yer verdi. Başarılı çalıştırıcı, MKE Ankaragücü ile 23 Nisan Salı günü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk müsabakasıyla ilgili ise, “Kupa maçına camiamız odaklandı. O maçın buradan daha zor olacağını söyledim. Maçtan sonra analizlerimiz yapıp en iyi şekilde o maça çıkacağız” diyerek sözlerini noktaladı.