EĞİTİM - 05 Ağustos 2022 Cuma 09:36

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeline, “Proje Döngüsü ve Yönetimi” eğitimi

A
A
A
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeline, “Proje Döngüsü ve Yönetimi” eğitimi

Yeni fikirler üretmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak üzere proje üretmek isteyen Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli için Zafer Kalkınma Ajansı tarafından “Proje Döngüsü ve Yönetimi” eğitimi gerçekleştirildi.

Yeni fikirler üretmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak üzere proje üretmek isteyen Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli için Zafer Kalkınma Ajansı tarafından “Proje Döngüsü ve Yönetimi” eğitimi gerçekleştirildi.


Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen eğitimde, Zafer Kalkınma Ajansı Program Yönetimi Uzmanı Hande Özger tarafından “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi ile proje hazırlama, yöneticiliği ve yönetimi konusunda bilgiler verildi.


Eğitimde katılımcılara, proje yönetim süreçleri, proje yönetim araç ve teknikleri ile standartları, örnekler ve uygulamalar aktarılırken aynı zamanda uluslararası proje hazırlama konusunda da teknik destek sağlandı. “Proje Döngüsü ve Yönetimi” eğitimi ile Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personelinin proje yapma yetkinliğinin artması, daha çok sayıda ve nitelikli projelerin yapılmasının sağlanması amaçlanırken; aynı zamanda ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlanması da hedefleniyor.


Eğitim sonunda, tüm katılımcılara Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi Katılım Belgeleri takdim edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şampiyonlar Ligi’nde PSG ve B. Dortmund yarı finalde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçlarının heyecanı iki maçla başladı. Sahasında ilk maçta İspanyol temsilcisine 3-2 kaybeden Paris Saint-Germain, Barcelona ile deplasmanda karşılaştı. Ev sahibi 12. dakikada Raphinha’nın golüyle 1-0 öne geçerken, 29. dakikada Ronald Araujo’nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Fransız ekibinde Ousmane Dembele ilk maçın ardından bu maçta da fileleri havalandırarak eşitliği sağladı. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü eline alan PSG, Vitinha ve Mbappe’nin golleriyle skoru 3-1’e getirdi. Paris ekibi 89. dakikada Mbappe ile bir gol daha bularak sahadan 4-1 galip ayrıldı. Toplamda 6-4 skor üstünlüğü olan PSG yarı finale yükseldi. Geri dönüşlerin yaşandığı maçta tur Dortmund’un Şampiyonlar Ligi’nde dikkat çeken eşleşmelerden olan Atletico Madrid - Borussia Dortmund karşılaşmasında gülen taraf Alman temsilcisi oldu. İspanya’da 2-1 tamamlanan ilk maçın dezavantajı ile sahaya çıkan Dortmund, ilk yarıda Brandt ve Maatsen’in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Atletico, Hummels’in kendi kalesine ve Angel Correa’nın golleriyle eşitliği sağladı. Temponun arttığı mücadelede Alman sarı-siyahlılar, Niclas Füllkrug ve Marcel Sabitzer’in üst üste kaydettiği gollerle skoru 4-2’ye getirdi. Atletico Madrid’de kaleci Oblak, kritik kurtarışlarıyla farkı önlerken maç da bu skorla tamamlandı. Toplamda 5-4 skor üstünlüğü olan Borussia Dortmund, yarı final bileti aldı. Yarı finalde ilk eşleşme B. Dortmund - Paris Saint-Germain oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunda bugün TSİ 22.00’de Bayern Münih - Arsenal, Manchester City - Real Madrid maçları oynanacak.