EĞİTİM - 22 Aralık 2023 Cuma 12:03

Kütahya’da yeni göreve başlayan orman mühendislerine refiklik eğitimi

A
A
A
Kütahya’da yeni göreve başlayan orman mühendislerine refiklik eğitimi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde yeni göreve başlayan orman mühendislerine yönelik düzenlenen refiklik eğitimleri Şube Müdürlükleri tarafından verildi.


Düzenlenen eğitimlerle yeni göreve başlayan Orman Mühendisleri mesleğin gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanarak, aynı zamanda uygulamalar yapıyorlar.


Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne atanan 6 İşletme Orman Şefi adayına yönelik düzenlenen Ağaçlandırma Şube Müdürlüğünün teori ve uygulamaya dayalı pratik eğitimleri tamamlandı.


Ağaçlandırma Şube Müdürü Hasibe Doğan tarafından ağaçlandırma faaliyetleri çerçevesinde büroda verilen eğitimlerin ardından arazide uygulamalar yapıldı. Arazide aplikasyon, toprak işleme, fidan dikimi kapsamında verilen eğitimlerde, aynı zamanda merak edilenler yanıtlanarak, uygulamalar yapıldı.



Kütahya’da yeni göreve başlayan orman mühendislerine refiklik eğitimi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Özgür Özel: "Bayramda burada odada durmak yerine sahada oluruz. Esas olarak meydandayız, sokaktayız" Mahkemece tedbiren CHP Genel Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özgür Özel, TBMM’ye geldi. Özel, "CHP bayramda burada odada durmak yerine sahada oluruz. Esas olarak meydandayız, sokaktayız" dedi. Mahkemece tedbiren CHP Genel Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özgür Özel, TBMM yanında bulunan Meclis Parkı’nda CHP’lilere seslendikten sonra TBMM’ye geldi. Çankaya Kapısı’ndan Meclise giriş yapan Özel, "Yarın burada bir türbülans olmaması için dün seçim yaparak, grup başkanı seçildim. CHP’nin 40 gün içinde kurultay yapması konusunda hem grupta hem toplumda talep var. Delegeler aynı delegeler. Beni tam oyla yetkilendirdiler. Burada toplumsal tansiyon var. Darbelere itiraz ediyor. 15 Temmuz’da demokrasi tarafında yer almıştım. 19 Mart’ta Ekrem İmamoğlu hedef alındığında milletin yanında duruyorum" ifadelerini kullandı. "Kurultay yapılmazsa ne yapacaksınız?" sorusuna Özel, "Siyasi Partiler Kanunu, tüzüğün bize verdiği yetkiler var. İmza toplayacağız, Parti Meclisi olağanüstü, karar kuvvetinde yapabileceğimiz ne varsa yapacağız" şeklinde konuştu. "Bayramda ne yapacaksınız?" sorusu üzerine ise Özel, "Bayramda burada odada durmak yerine sahada oluruz. Esas olarak meydandayız, sokaktayız" dedi. Özel, daha sonra CHP Grubu’ndaki genel başkanlık makamına geçti. Burada ’CHP Genel Başkanı Özgür Özel’ isminin yer aldığı görüldü. Özgür Özel, parti il başkanları ve milletvekilleri ile toplantı yapacak.