GENEL - 11 Ocak 2019 Cuma 15:01

Gürkan öğrenciler ile bir araya geldi

A
A
A
Gürkan öğrenciler ile bir araya geldi

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, bir giyim firması tarafından hazırlanan paketlerini Battalgazi ilçesinde bulunan Karaköy İlkokulu öğrencilerine dağıttı.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, bir giyim firması tarafından hazırlanan paketlerini Battalgazi ilçesinde bulunan Karaköy İlkokulu öğrencilerine dağıttı.


Gürkan, Battalgazi ilçesinde bulunan Karaköy İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Gürkan, “Bugün sizleri okulunuzda ziyaret ettik. Öğretmenlerinize ve size teşekkür ediyorum. Bu okul tertemiz bir okul. Siz öğrencilerimiz de pırıl pırılsınız. Bizim temennimiz ve dileğimiz odur ki ders notlarınız ve karneleriniz de pırıl pırıl olur. Öğretmenlerinizi sevip, onları derste çok iyi dinliyorsunuz. Anlamadığınız yerleri öğretmenlerinize sorun. Günlük derste gördüklerinizi evde tekrar edin” dedi.


Öğrencilere bir giyim firması tarafından hazırlanan kıyafet paketlerini hediye eden Gürkan, “Bugünde biz Karaköy İlkokulu’na Battalgazi Belediyesi olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından sizlere kıyafet hediye etmek için geldik. Mağazamız sizlere bu güzel eşyaları hediye olarak gönderdi. Bizler de bu hediyeleri sizlere takdim edeceğiz. Biz bu Karaköy ile ilgili daha önce gerek yolları, gerek çevre düzenlemeleri, gerek okul bahçemiz ile ilgili parkların yapılması için belediye olarak gerekli çalışmaları yaptık. Okulumuzun ihtiyaçları ile ilgili yetkili arkadaşlarımız tarafından da gerekli çalışmalar yapılıyor. Bugünde siz değerli öğrencilerimize Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu paketleri size armağan edeceğiz. Bu paketlerin içerisinde kış şartlarına uygun giysi ve botlar var. Bu giysiler sizin üzerinizde güle güle parlasın diyorum. Bu giysileri sizlere ulaştırmamıza yardımcı olan mağazamıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti Ümraniye’de frenlerinin tutmaması sonucu kontrolden çıkan otomobil park halindeki 14 araca çarptı. Olay saat 21.45 sıralarında Ümraniye Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi’nde meydana geldi. Frenleri tutmayan 34 DGK 750 plakalı Fiat marka ticari araç, seyir halindeyken Range Rover marka araca çarptı. Çarpışma sonucu lastiği fırlayan 34 DGK 750 plakalı hızını alamayıp 14 araca çarparak durabildi. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken otomobillerde maddi hasar meydan geldi. Kazayı yapan sürücünün araçtan indikten sonra şok halinde olduğunu gören vatandaşların araması sonucu olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Maddi hasar meydana gelen bazı araçlar çekici yardımıyla götürülürken, kaza sonrası cadde polis kontrolünde trafiğe açıldı. Öte yandan kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü. Kazayı gören Zafer Karagül, "Bu yol tehlikeli. Yukarıdan gelen araba geldiği zaman bu aşağıdan yukarı araba çıkamıyor. Bu yolu tek yola çevirdikleri zaman veyahut yan yolla açtıkları zaman sıkıntı biraz azalabilir. Birkaç defa çöp kamyonu viraj alamadığı için oraya yuvarlandı. Gene bu dört yol ağzında 3-4 kere kazalar oldu. ’Ne oldu?’ freni tutmayan araba vura vura aşağı indi. Allah’tan büyük bir kazaya engel oldu" dedi. Başka görgü tanığı Serdar Burak Eker, "Doblo sürücüsü var bizim yaşlarımızda 2 tane çocuk, çok hızlı geliyorlar. Yerler de ıslak olduğu için hakimiyetini kaybetmiş. Önde bir panelvan vardı, ona sürttü. Sonra otomobile çarptı. Sonra jeep kurtulayım derken ona ön sağ kafasından çarptı. Sonra park halindeki araçlara çarparak tır dorsesinin orada durdu. Zaten Doblo’nun tekeri orada kaldı, kıvılcımlar falan çıkıyordu. Çocuk büyük ihtimalle şoktan dolayı sarhoş zannedildi, linç ettiler çocuğu. Polis geldi kaldırdı, ifade vermeye götürdüler. Kaldırıma çıkan araçlar oldu baya büyük maddi hasarlı kaza ama can kaybı yok. Ben 20 yaşındayım çocuk da benim yaşlarımda bir şey ama şoktan dolayı konuşamıyordu. Öyle üzüldüm kendisine" ifadelerini kullandı.