GENEL - 20 Ocak 2021 Çarşamba 17:37

Malatya’da Çağrı Merkezine 22 bin 264 başvuru yapıldı

A
A
A
Malatya’da Çağrı Merkezine 22 bin 264 başvuru yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 444 51 44 numaralı Çağrı Merkezi’ne son 1 yıl içerisinde gelen 22 bin 264 talebin tamamına yakını sonuçlandırıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 444 51 44 numaralı Çağrı Merkezi’ne son 1 yıl içerisinde gelen 22 bin 264 talebin tamamına yakını sonuçlandırıldı.


Yaşamı kolaylaştırmak için her alanda önemli çalışmalar gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çağrı Merkezi aracılığıyla haftanın 7 günü 24 saat halka kesintisiz hizmet veriyor. Vatandaşların Belediyeye gelmeden istek, talep ve şikâyetlerinin karşılanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çağrı Merkezi, istek, talep ve şikâyetleri ilgili birimlere yönlendirerek kısa bir süre içerisinde sonuçlandırıyor.


2020 yılında 161 bin 469 çağrı


Vatandaşlar, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile ilgili istek ve şikâyetlerini, Belediye’ye gitmeden telefonla Çağrı Merkezini arayarak çözüme ulaştırıyor. Çağrı Merkezi’ne iletilen istek ve şikâyetler kısa sürede sonuçlandırıldığı için vatandaşlar memnuniyetlerini dile getiriyorlar. 1 yıl içerisinde 22 bin 264 talebin 21 bin 226’sı sonuçlandırılırken, Sonuçlanmayan 1038 talebin ise takip süresinin uzunluğundan kaynaklı olduğu kaydedildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun hummel, DNA konseptli yeni mağazasını Samsun’da açtı Spor giyim markası hummel, DNA konseptli yeni mağaza açılışını Samsun’da, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Tan, Carlo Holse ve Osman Çelik’in de katılımlarıyla gerçekleştirdi. hummel, Samsun Piazza AVM’de yeni bir mağaza açılışı gerçekleştirdi. Açılışa hummel Türkiye’nin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Tan, Carlo Holse ve Osman Çelik de katıldı. Yapılan açıklamaya göre, DNA konseptli mağazanın en dikkat çekici özelliklerinden biri sürdürülebilirlik vurgusu yapması. Mağaza içinde kullanılan bazı duvarlar geri dönüştürülmüş ‘Cardboard’ adı verilen doğal ve geri dönüşümlü panellerle hazırlandı. Bu ürünler kirletici madde içermezken aynı zamanda toprakta çözünebilir özelliklere sahip. Mağaza konsepti, minimalizm ve İskandinav ruhunu yansıtarak marka kimliğine ve tarihine gönderme yaparken aynı zamanda geçmişi günümüzle harmanlıyor. Markanın global DNA konseptli mağazalarının estetiği ve minimalizmi ön plana alan prensipleri ile yenilikçi yaklaşımı, perakende sektöründe yeni bir soluk olmaya devam ediyor. hummel Türkiye ve Güney Bölge Ticari Direktörü Emre Akaslan, açılışla ilgili olarak, "Bugün burada yeni mağazamızı açmanın, hem de bizim için çok önemli olan Samsun şehrinde açmanın büyük gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler" şeklinde konuştu.