GENEL - 27 Ocak 2020 Pazartesi 10:09

Oda ve borsalardan gönderilen 40 tır yardım malzemesi deprem bölgesinde

A
A
A
Oda ve borsalardan gönderilen 40 tır yardım malzemesi deprem bölgesinde

Türkiye genelindeki ticaret ve sanayi odaları ile borsaların depremzedeler için gönderdiği 40 tır dolusu yardım malzemesi, deprem bölgesine ulaştı.

Türkiye genelindeki ticaret ve sanayi odaları ile borsaların depremzedeler için gönderdiği 40 tır dolusu yardım malzemesi, deprem bölgesine ulaştı.


Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için oda ve borsaların gönderdiği yardım ve ihtiyaç malzemeleri konusunda açıklama yaptı. Sadıkoğlu, “Depremden zarar gören hemşerilerimizin yaralarının sarılması noktasında, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak seferber olduk. Depremin gerçekleştiği andan itibaren Pütürge ve Doğanyol ilçelerimizdeki vatandaşlarımızla irtibat halindeyiz. Hemşerilerimize yardım eli uzatmak için odamızda oluşturmuş olduğumuz koordinasyon merkezi çalışmalarını devam ettiriyor. Depremden etkilenen bölgelerimize yaklaşık 40 tır dolusu belirlemiş olduğumuz ihtiyaçlar doğrultusunda başta İstanbul, Ankara oda ve borsaları olmak üzere diğer oda ve borsalarımızdan gıdadan battaniyesine, giyeceğinden ısıtıcısına kadar yardım tırları gelmeye başladı. Malatya Valiliği, AFAD koordinasyon merkezine teslimatlarını gerçekleştiriyoruz. Sabahın ilk ışıklarından itibaren Malatyamız için seferber olan desteklerini esirgemeyen yaralarımızı sarmaya çalışan başta, TOBB üyelerine, koordinasyonu sağlayan TOBB Başkanımız sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’na tüm oda ve borsa başkanlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemize has bu birlik ve beraberliğimizi yüce Rabbim muvaffak eylesin. Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, makamında vatandaşları ağırlayarak hayırlı olsun dileklerini kabul etti. İl protokol üyelerini, sivil toplum kuruluşu üye ve temsilcilerini, esnafları ve vatandaşları nezaketle karşılayan Başkan Aydın, yeni dönemde Osmangazi’de yapmayı planladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, merkez hizmet binasında bulunan başkanlık makamının kapılarını, kendisine tebrik dileklerini iletmek isteyen vatandaşlara açtı. Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile vatandaşları, belirli gün ve saat aralığında makamında kabul eden Başkan Aydın, her kesimden yüzlerce misafirini nezaketle karşıladı. Belirlenen program doğrultusunda, belediye makamını ziyaret eden vatandaşlar, Başkan Aydın’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vatandaşlarla görüşerek, talep, öneri ve şikayetlerini dinleyen Aydın, halk tarafından kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi ve sıkıntıların giderilmesi adına da sık sık not aldırdı. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Aydın, “Türkiye’nin en güzel ilçesi Osmangazi’de hemşehrilerimize hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Tebrik ziyaretinden bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Kapılarımız tüm halkımıza sonuna kadar açık olacak” dedi.