SPOR - 16 Temmuz 2019 Salı 12:33

Yeni Malatyaspor, Erşan Yasa ve Mehmet Süha Yiğit’i profesyonel yaptı

A
A
A
Yeni Malatyaspor, Erşan Yasa ve Mehmet Süha Yiğit’i profesyonel yaptı

Yeni Malatyaspor, alt yapısında yetişen Erşan Yasa ve Mehmet Süha Yiğit ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor, alt yapısında yetişen Erşan Yasa ve Mehmet Süha Yiğit ile profesyonel sözleşme imzaladı.


Yeni Malatyaspor, altyapısında yetişen yetenekli oyuncularıyla profesyonel sözleşme yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda gelecek vaat eden isimlerden Mehmet Süha Yiğit ve Erşan Yasa, düzenlenen törenle profesyonel sözleşmeye imza attı. Altyapıda uzun yıllar formasını giydiği kulüpte profesyonel olan genç oyuncuların imza törenine altyapı antrenörleri de katıldı.


U17 ve U19 takımlarındaki performansıyla dikkat çeken Süha, sarı kırmızılı takımın alt yapısında son 2 yılda 28 gol kaydetti. Yaşı U19 takımıyla oynamaya müsait olan genç oyuncunun kulüp bünyesinde mi, yoksa kiralık olarak mı değerlendirileceği ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.


Yine altyapıda daha önce profesyonel yapılan Bilal Barman ile de sözleşme yenilendi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.