GENEL - 11 Ağustos 2019 Pazar 19:31

Manisa Büyükşehir Belediye birimlerinde bayramlaşma

A
A
A
Manisa Büyükşehir Belediye birimlerinde bayramlaşma

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Kurban Bayramı’nın 1.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Kurban Bayramı’nın 1. gününde protokol bayramlaşmasının öncesinde görev başında olan Büyükşehir Belediyesi’nin nöbetçi birimlerini ziyaret ederek, personelin bayramlarını kutladı.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, bayramda mesaisi başında olan personelleri birimlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Protokol bayramlaşması öncesinde birimleri ziyaret eden Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi personelinin Manisalıların rahat ve huzurlu bir şekilde bayram geçirmeleri için görev başında olduklarını kaydetti. Başkanvekili Güzgülü, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından Ulaşım Daire Başkanlığı’nı daha sonra ise MASKİ Su Arıza birimini ziyaret ederek personellerin bayramlarını kutladı. MASKİ Su Arıza biriminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Güzgülü, MASKİ Su Arıza birimi personellerinin 4 ekip olarak bayram mesaisinde vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çaba harcadıklarını belirterek, günlük ortalama olarak 35 su patlağı ve benzeri olaylara müdahalede bulunduklarını kaydetti. Ekiplere işlerinde kolaylıklar dileyen Güzgülü, sonrasında Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Güzgülü’ne burada Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman da eşlik etti. Başkanvekili Güzgülü sonraki ziyaretini Gasilhane Birimi ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’na gerçekleştirerek, personellerin bayramlarını kutladı, hayırlı bayramlar dileklerini iletti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Çanakkale Valiliği’nden sağanak yağış uyarısı Çanakkale’de akşam saatlerinde etkili olması beklenen sağanak yağış nedeniyle Çanakkale Valiliği, vatandaşların sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu. Çanakkale’de olumsuz hava şartları nedeniyle motosiklet, motokurye, scooter ve elektrikli scooterlerin trafiğe çıkışı valilik tarafından yasaklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Çanakkale’nin batı kesimlerinde sağanağın akşam saatlerinden itibaren etkili olmasının beklendiği belirtildi. Çanakkale Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 21.00’de başlayarak 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 06.00’ya kadar devam edecek ‘Çanakkale il genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat’ meteorolojik uyarısı yapılmıştır. Çanakkale il genelinde yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (30-70kg/m) olması beklenmektedir. Yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve kıyı kesimlerde hortum oluşma riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli tedbirler alınmakla beraber vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları önemle rica olunur” denildi. Çanakkale’de olumsuz hava şartları nedeniyle motosiklet, motokurye, scooter ve elektrikli scooterlerin trafiğe çıkışı valilik tarafından yasaklandı. Çanakkale Valiliği yapılan açıklamada, “Çanakkale il genelinde beklenen olumsuz hava şartlarından dolayı 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 21.00’den başlayarak 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 06.00’ya kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır” ifadelerine yer verildi.