GENEL - 08 Şubat 2019 Cuma 10:49

TKDK personeline kişisel gelişim eğitimi verildi

A
A
A
TKDK personeline kişisel gelişim eğitimi verildi

Dicle Kalkınma Ajansı’nın destekleri ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Mardin İl Koordinatörlüğü personeline yönelik kişisel gelişim eğitimi verildi.

Dicle Kalkınma Ajansı’nın destekleri ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Mardin İl Koordinatörlüğü personeline yönelik kişisel gelişim eğitimi verildi.


TKDK Mardin İl Koordinatörlüğü’nün Dicle Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ’Profesyonel hizmet için personel eğitimi’ projeleri kapsamında TKDK Mardin Koordinatörlüğü personellerine yönelik 48 saatlik NLP odaklı kişisel gelişim eğitimi gerçekleştirildi. TKDK toplantı salonunda yapılan eğitim 12 gün sürdü. Eğitimin ardından Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile TKDK Mardin İl Koordinatörü Erdal Çelik tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, ajansın Teknik Destek Programı amacının bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeni ile hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamak olduğunu söyledi. Altındağ, "Ajansımız gibi proje desteği veren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Mardin İl Koordinatörlüğü personeline bu eğitimin verilmesine destek olmak bizlere ayrı bir mutluluk vermiştir. Bundan sonrada farklı kulvarlarda benzer iş yapan DİKA ve TKDK’nın işbirliğinin daha da ileriye taşınması temennisiyle bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sadettin Saran: "Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız" Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza toplayabildiklerini belirterek, "Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız" dedi. Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını açıklayan İş İnsanı Sadettin Saran, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlediği lansmansa kongre üyeleriyle bir araya geldi. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük de toplantı da yer alarak Saran’a destek verdi. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için çalışacaklarını aktaran Saran, adaylık süreci ile ilgili bilgiler vererek, "Kasım ayında Ali Koç ile buluştum. Maddi manevi çok büyük emek verdiniz, bu işi öğrendin, devam edeceksen biz arkandayız ancak devam etmeyecekseniz biz bu işi çok iyi yaparız ve göreve talibiz dedim. O da, ’Çok iyi yapacağına ben de inanıyorum’ dedi. Kulüp bilançolarına, defterlere bakmamız için resmi olarak aday olmamız gerekiyordu. Takım şampiyonluğa gidiyor, kongre sürecine de sokmak istemiyoruz ama madem öyle dedik 48 saatte büyük teveccühle 500 imzayı topladık. Bunun için de çok teşekkür ediyoruz. Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız. Hem saha içinde hem saha dışında mücadele ediyoruz. Oyuncularımıza uzanan elleri kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı. "Fenerbahçe hepimizindir" Fenerbahçe için birlik beraberlik mesajı beren 59 yaşındaki iş insanı, "Fenerbahçe hiçbir şahsa ait değildir. Fenerbahçe sizindir Fenerbahçe bizimdir. Fenerbahçe hepimizindir" diyerek sözlerini noktaladı. Saran’ın konuşmasının ardından Kongre Üyeleri yoğun alkışlarla destek verdi.