ASAYİŞ - 02 Ekim 2020 Cuma 02:50

Tomruk yüklü TIR devrildi: 1 ölü

A
A
A
Tomruk yüklü TIR devrildi: 1 ölü

Mardin-Nusaybin Karayolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan tomruk yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü hayatını kaybetti.

Mardin-Nusaybin Karayolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan tomruk yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü hayatını kaybetti.


Kaza, Artuklu ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nusaybin istikametinden Mardin istikametine doğru seyir halinde olan sürücüsünün ismi öğrenilmeyen 73 AE 645 Plakalı tomruk yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje yan devrildi. Yan yatan tır’ın sürücüsü bulunduğu yerde sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine Sağlık, itfaiye, Jandarma ve Polis ekipleri sevk edildi. Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan sürücünün cansız bedeni, Mardin Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.


Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, jandarma, polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından TIR’ın çekilmesiyle kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.


Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya 11 Ukraynalı kadının hazırladığı ‘Sanatçıların Gözünden Alanya’ sanat sergisi açıldı Ukrayna’nın farklı şehirlerinden 11 kadın sanatçının eserlerinden oluşan “Sanatçıların Gözünden Alanya” sanat sergisi Kızılkule’de açıldı. Serginin açılışına Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile Alanya Belediyesi ve Alanya Müze Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen sergide, Alanya’nın doğal güzelliklerinin yorumlandığı eserler yer alıyor. Sergiyle ilgili Alanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği aracılığı ile Ukrayna’nın farklı şehirlerinden gelerek bir süre Alanya’da yaşayan sanatçılar önce Alanya’nın doğal güzelliklerini ve sosyal hayatını gözlemlediler, daha sonra gözlemlerini tuvale işlediler. Bahse konu sanatçıların Alanya’mıza dair gözlemlerinin eserlerinden oluşan sergi bugün saat 16.00’da Kızılkule’de açıldı. 2 gün devam edecek serginin, Haziran ayında Kiev Büyükelçiliğimizin Kültür ve Tanıtma Müşavirliği aracılığı ile Ukrayna’nın başkenti Kiev’de de tekrarlanması planlanıyor. Her iki serginin de Ukrayna’da Alanya’nın tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz” denildi. "Sanatçıların Gözünden Alanya" sanat sergisi ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.