GENEL - 11 Ocak 2019 Cuma 12:48

Avrupa 3’üncüsü tekvandocudan Başkan Kocamaz’a ziyaret

A
A
A
Avrupa 3’üncüsü tekvandocudan Başkan Kocamaz’a ziyaret

İspanya’nın Valencia kentinde 29 Kasım-2 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşen Avrupa Şampiyonasında A Milli Takım formasıyla Türkiye’yi temsil eden Mersin Büyükşehir Belediye Spor Tekvando Takımı oyuncularından Özge Özbey Avrupa 3’üncüsü oldu.

İspanya’nın Valencia kentinde 29 Kasım-2 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşen Avrupa Şampiyonasında A Milli Takım formasıyla Türkiye’yi temsil eden Mersin Büyükşehir Belediye Spor Tekvando Takımı oyuncularından Özge Özbey Avrupa 3’üncüsü oldu.


Yıldızlar 51 kiloda Avrupa bronz madalya alan Özge Özbey ve tekvando takımı sporcuları Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Ağustos ayında Ankara’da gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Yıldızlar 44 kiloda Türkiye birincisi İmran Bayartan, 47 kiloda Türkiye birincisi Öykü Özbey, Ocak ayında Antalya’da gerçekleşen Hasan Taştan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Gençler 49 kiloda Türkiye 2’ncisi Şenizcan Aras, Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 46 kiloda Türkiye 2’ncisi ve Milli Takım seçmeleri birincisi Sinem Kalkan ile Antrenör Ercan Aldemir de katıldı.


Ziyarette sporcular ile sohbet eden Başkan Kocamaz, şampiyonları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Kocamaz, “Kızlarımızı tebrik ediyoruz. İnşallah daha büyük başarılara imza atarsınız. Bizler sporun ve sporcularımızın her daim yanındayız. Özellikle verdiğimiz desteklerin böyle güzel geri dönüşleri olduğunu gördükçe mutluluk duyuyoruz. Mersin’de spor kültürünün oluştuğunu görmekten onur duyduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Böyle güzel örneklerin gençlerimiz arasında giderek yaygınlaşmasını temenni ediyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."