SPOR - 16 Temmuz 2019 Salı 16:42

Muğlaspor’dan Başkan Gümüş’e ziyaret

A
A
A
Muğlaspor’dan Başkan Gümüş’e ziyaret

Yeni sezon hazırlıklarına bu hafta içinde başlayacak olan Muğlaspor’da Kulüp Başkanı Erol Kapiz ve Başkan Vekili Tahir Ünsal, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti.

Yeni sezon hazırlıklarına bu hafta içinde başlayacak olan Muğlaspor’da Kulüp Başkanı Erol Kapiz ve Başkan Vekili Tahir Ünsal, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Başkan Gümüş’e Muğlaspor forması veren Kulüp Başkanı Kapiz bütün kişi ve kurumlardan bayrak kampanyasına destek istedi.


Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz ve Başkan Vekili Tahir Ünsal yaklaşan sezon öncesi kulübün en büyük destekçilerinden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti.


Ziyaret sırasında kulübün çalışmaları hakkında bilgi veren Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, iç ve dış transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, kulübe verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Gümüş’e teşekkür etti. Başkan Kapiz, şehrin her yerini yeşil beyaz bayraklarla donatmak istediklerini ifade ederek, tüm kişi ve kuruluşlardan kulübün başlattığı bayrak kampanyasına destek vermesini istedi. Kapiz, ‘Menteşe Belediye Başkanımız bizlere her konuda büyük destek veriyor. Adeta bir yönetim kurulu üyemiz gibi her zaman bizlerle, hep yanımızda. Camiamız adına kendisine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum’ dedi.


Küçük yaşlardan bu yana Muğlaspor sevgisinin çok büyük olduğunu ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yeni sezonda yeşil beyazlı kulübe başarılar diledi. Herkesin imkanları doğrultusunda kulübe destek vermesi gerektiğini dile getiren Başkan Gümüş, bayrak kampanyası sayesinde şehrin her yerinin yeşil beyaz bayraklarla donatılmasının camiaya sezon öncesi önemli motivasyon desteği vereceğini sözlerine ekledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya 15 metrelik uçurumdan uçtular, hayatlarını ağaç kurtardı Antalya’da yaklaşık 15 metrelik yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düşen otomobildeki karı koca emekli öğretmen, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla kurtarıldı. Kaza, saat 19.30 sıralarında Kepez ilçesi Antalya Bulvarı üzerindeki seyir terası olarak bilinen noktada yaşandı. Alınan bilgiye göre, Hasan T. (68) idaresindeki 60 HF 563 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce demir bariyerlere çarptı ardından yaklaşık 15 metre yükseklikteki uçurumdan bir ağacın üzerine oradan da toprak zemine düştü. Kazayı gören vatandaşlar, araçta bulunan sürücü ile eşi Gülseren T.’yi (68) araçtan çıkardılar. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Hastanede tedavi altına alındılar Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, kaşık sedyeye alıp halat yardımıyla yukarı çıkardı. Çifi, ambulansla kaldırıldıkları Antalya Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Çiftin bilinçlerinin yerinde olduğu öğrenildi. Hurdaya dönen araç ise vinç yardımıyla bulunduğu noktadan alındı. "Ağaç olmasaydı muhtemelen ölürlerdi" Kazanın görgü tanıklarından Burak Ürün, "Araba fren sıkarken aşağıya uçtuğunu gördüm. O anda yardıma gidip yaralıları çıkarmaya çalıştım. O ağaç olmasaydı araba aşağı yuvarlanacaktı. Ağaç sayesinde kurtuldular" dedi. Yaralı çifti araçtan çıkarmaya yardım eden bir vatandaş da, "Teyzeyle amcayı çıkardık sonrasında ambulans ekibi ile itfaiye ekibi geldi. Sedye ile buradan çıkarmak 2,5 saat sürdü. 5 metre ileriden uçmuş olsalardı muhtemelen ölürlerdi. Çünkü onları kurtaran ağaç oldu" diye konuştu.