GENEL - 18 Mayıs 2019 Cumartesi 17:05

Başkan Asya, üniversite öğrencileriyle iftarda bir araya geldi

A
A
A
Başkan Asya, üniversite öğrencileriyle iftarda bir araya geldi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri ile birlikte iftar açtı.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri ile birlikte iftar açtı.


Muş Alparslan Üniversitesi Hayırda Buluşanlar Topluluğu ile iftarda bir araya gelen Başkan Asya, hayır işlerindeki emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Asya, “Güzel not almak, güzel bir işe yerleşmek ve diplomayı güzel bir notla almak herkesin umududur. Önemli olan bununla birlikte hayırlı güzel işlere de imza atmaktır. Hayır işlerinin insanın bütün hayatına ve ahiretine etkisi olduğuna inanırız. Garip fukaranın hayır duasını aldık ve arka sokaklardaki kardeşlerimizi, hemşehrilerimizi yalnız bırakmayarak sevindirmeyi başardık. Bunları yapma fırsatı veren Rabbime sonsuz şükrediyorum” dedi.


Hayırda Buluşanlar Topluluğu Başkanı Hatip Erdoğmuş tarafından Başkan Asya’ya plaket verilmesi ile devam eden program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun hummel, DNA konseptli yeni mağazasını Samsun’da açtı Spor giyim markası hummel, DNA konseptli yeni mağaza açılışını Samsun’da, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Tan, Carlo Holse ve Osman Çelik’in de katılımlarıyla gerçekleştirdi. hummel, Samsun Piazza AVM’de yeni bir mağaza açılışı gerçekleştirdi. Açılışa hummel Türkiye’nin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Tan, Carlo Holse ve Osman Çelik de katıldı. Yapılan açıklamaya göre, DNA konseptli mağazanın en dikkat çekici özelliklerinden biri sürdürülebilirlik vurgusu yapması. Mağaza içinde kullanılan bazı duvarlar geri dönüştürülmüş ‘Cardboard’ adı verilen doğal ve geri dönüşümlü panellerle hazırlandı. Bu ürünler kirletici madde içermezken aynı zamanda toprakta çözünebilir özelliklere sahip. Mağaza konsepti, minimalizm ve İskandinav ruhunu yansıtarak marka kimliğine ve tarihine gönderme yaparken aynı zamanda geçmişi günümüzle harmanlıyor. Markanın global DNA konseptli mağazalarının estetiği ve minimalizmi ön plana alan prensipleri ile yenilikçi yaklaşımı, perakende sektöründe yeni bir soluk olmaya devam ediyor. hummel Türkiye ve Güney Bölge Ticari Direktörü Emre Akaslan, açılışla ilgili olarak, "Bugün burada yeni mağazamızı açmanın, hem de bizim için çok önemli olan Samsun şehrinde açmanın büyük gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler" şeklinde konuştu.