ÇEVRE - 02 Mart 2021 Salı 10:22

Muş’ta 234 köy yolu ulaşıma kapandı

A
A
A
Muş’ta 234 köy yolu ulaşıma kapandı

Muş’ta iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle 234 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekipler yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Muş’ta iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle 234 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekipler yol açma çalışmalarını sürdürüyor.


Kentte etkili olmaya devam eden kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Etkili olan kar yağışıyla birlikte il genelinde 234 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarında çalışma başlatan il özel idaresi ekipleri, ulaşımın en kısa sürede sağlanması için gece gündüz çalışıyor.


Kapalı köy yollarıyla ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür; merkezde 60, Bulanık’ta 55, Malazgirt’te 56, Varto’da 31, Hasköy’de 15 ve Korkut ilçesinde ise 17 köy olmak üzere toplam 234 yerleşim yerinin ulaşıma kapalı olduğunu bildirdi. Merkeze bağlı Gündoğan köyü yolunda çalışma yapan iş makinesi operatörü Necat Aslan, dün gece saatlerinde başlayan kar yağışının çok etkili olduğunu söyledi. Çok sayıda köy yolunun ulaşıma kapandığı ifade eden Arslan, “Muş İl Özel İdaresi ekipleri olarak vatandaşın ulaşımını sağlamak için 7/24 çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşımıza ulaşımı sağlamak için bütün zorluğu göze alıyoruz. Mart ayında da kar yağışımız etkili oldu. Karla mücadelemiz devam etmektedir” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şenes Erzik: "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız bulduğunu söyledi. TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erzik, "Çok uzun yıllar FIFA ve UEFA’da üst düzey yöneticilik yaptım. FIFA Zürih’de müzesinin içinde bana özel bir köşe ayırdı. Ben de onlara elimdeki önemli fotoğraf ve objeleri karşılıksız verdim. Bu benim için çok önemliydi, Levent’te içinde bulunduğumuz binayı da Türk futboluna kazandırdık. Burası da müze gibi diyen Şenes Erzik, bugün de TFF ile FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam. Biz onlarla aile gibiyiz dedi. Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Daha önce 1 oy ile kaybetmiştik. Bu kez kazandık. Sayın Mehmet Büyükekşi 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ev sahipliğini aldığımız gün beni onore etti. Bana TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartımı kendi elleri ile takdim etti. O günün hatırasını evimde baş köşede saklıyorum. Ayrıca bana o gün hep birlikte çektirdiğimiz fotoğrafı hediye etti. Onu da evimde saklıyorum. Çok mutlu olduğum bir gündü. Gözlerim doldu" dedi. 18 Temmuz’da yapılacak TFF seçimli mali genel kurulu ile ilgili de konuşan Erzik, "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" diye konuştu. "A Milli Futbol Takımı ile ilgili iyi bir ekip kuruldu başarılı buluyorum. Montella tercihi çok doğru bir tercihti" diyen Şenes Erzik, Türk futbolunun geleceği ve kurtuluşu için altyapıya önem verilmesi gerektiğini vurguladı.