GENEL - 09 Nisan 2019 Salı 09:08

Başkan Arı, tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor

A
A
A
Başkan Arı, tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, vatandaşlardan gelen hayırlı olsun tebriklerini kabul etmeyi sürdürüyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, vatandaşlardan gelen hayırlı olsun tebriklerini kabul etmeyi sürdürüyor.


31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilen ve 2 Nisan 2019 Salı günü aldığı mazbata ile göreve başlayan Rasim Arı’ya, vatandaşların yanı sıra sivil toplum teşkilatlarının başkan ve yöneticileri tebriklerini sürdürüyor.


‘Bir Hayalimiz Var Nevşehir’ sloganı ile seçim yarışında vatandaşların büyük teveccühünü kazanan Rasim Arı, makamında kabul ettiği vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılaşıyor.


Kendisini ziyaret eden her yaş grubundaki vatandaşlarla kısa sohbetlerde yaparak, kendisine gösterilen teveccühe mazhar olma yönünde kararlı bir çalışma içerisinde olacağını dile getiren Belediye Başkanı Rasim Arı “ Siz değerli hemşerilerimizin teveccühlerine layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Bu şehirde yaşayan herkesin, eşit olarak belediyemiz hizmetlerinden yararlandırılacağından kimsenin zerre kadar şüphesi olması. Bu kadim şehir, tüm değerleriyle birlikte ülkemizin de gözbebeği. Bize düşen görevde bu doğrultuda etkin hizmetleri yerine getirme. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.