ASAYİŞ - 09 Nisan 2019 Salı 15:55

Canlı yayında oğlunu öldürdüğünü itiraf etti

A
A
A
Canlı yayında oğlunu öldürdüğünü itiraf etti

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde yaklaşık 15 ay önce kaybolan 35 yaşında ki Engin Karakollu’nun babası Arif Karakollu canlı yayında öldürüp evinin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde yaklaşık 15 ay önce kaybolan 35 yaşında ki Engin Karakollu’nun babası Arif Karakollu canlı yayında öldürüp evinin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.


Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde yaklaşık 15 ay önce kaybolan 35 yaşındaki Engin Karakollu’nun babası tarafından öldürülüp evin bahçesine gömdüğü ortaya çıktı. Katıldığı bir canlı yayın programında oğlunu öldürdüğünü itiraf eden baba Arif Karakollu’nun yer bildirmesinin ardından Jandarma olay yeri inceleme ekipleri gösterilen yerde kazı yaptı. Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi’nden (JAKEM) eğitimli köpeğinde yardımıyla da bulunan Engin Karakollu’nun cenazesi gömüldüğü yerden çıkartılarak Yazıhüyük Belediyesi cenaze aracına konuldu. Engin Karakollu’nun yakınlarının da takip ettiği kazı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte aile yakınları ise sinir krizi geçirdi.


Kuyulutatlar köy muhtarı Hürrem Demir, Kuyulutatlar köyünde üzücü bir olay yaşandı. Olayla ilgili bir insan öldürüldü. Aile içi şiddet mi diyelim ne diyelim bilemiyorum. Babanın itirafı ile ortaya çıkan bir cinayet. Çocuklarımızı daha düzgün yetiştirmeliyiz. Burada baba, anne, kardeş her birinde birer yük var. Bu üzücü olayın köyümüzde yaşanması vahim bir olay. Keşke olmasaydı. Bundan sonra İnşallah böyle bir şey yaşamayız. Daha önce babadan az da olsa şüpheleniyorduk fakat bununla ilgili öldü mü kaldı mı gibi kelimeleri biz bilemeyiz. Çocuk yurt dışına sürekli gidip gelen, şehir içinde yurt içi çalışmaları olan bir gencimizdi. Elektrik işi ile uğraştığını biliyoruz böyle bir durum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın CHP’li Tetik’den Nazilli’ye Halk Market müjdesi CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik, göreve gelir gelmez ilk hizmet olarak enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak, tamamen yerli ve doğal gıdaların piyasanın altında satışa sunulacağı belediye iştiraki olan Halk Marketler zincirlerini açacağını müjdeledi. 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimine 2 gün kala bir proje daha açıklayan CHP’li Ertuğrul Tetik, İhtiyaç sahiplerinin temel gıda ve hijyen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Belediye iştiraki olacak olan Halk marketler zincirini hayata geçireceğini açıkladı. Nazilli’nin farklı Mahallelerinde açılacak olan Halk Marketlerde, enflasyona karşı vatandaşların mutfağına nefes aldıracak olan proje için tüm altyapı ve fizibilite çalışmalarını ekonomistler tarafından hazırlandığını açıklayan Tetik, kaliteli ve güvenilir ürünlerin uygun fiyatlara üreticiye sunulacağı, aynı zamanda istihdam oluşturacak olan bu proje kapsamında halka sağlıklı, ekonomik ve güvenilir bir şekilde gıda ulaştırılacağını ifade etti. ’Emekliye indirim kartı’ Nazilli ve Aydın bölgesindeki çiftçiler tarafından üretilen doğal ve sağlıklı ürünlerin satışa sunulacağı Halk Marketlerde, emekli vatandaşların da unutulmadığını belirten CHP’li Belediye Başkan Adayı Tetik, "Aydın Büyükşehir Belediyesinin Ege et marketlerinde uyguladığı emekli kart sistemini de halk marketlerde uygulayacağız. Nazilli’de ilk bir yıl içerisinde çeşitli mahallelerde yaygınlaşacak olan Halk Marketler zinciri Nazilli halkının mutfak giderlerine önemli tasarruf sağlayacak" dedi.