ASAYİŞ - 07 Mayıs 2022 Cumartesi 09:17

Altı sene önce aldığı emektarı gözlerinin önünde küle döndü

A
A
A
Altı sene önce aldığı emektarı gözlerinin önünde küle döndü

Ordu’nun Ünye ilçesinde sahibinin altı sene önce aldığı park halindeki emektar otomobil yanarak küle döndü.

Ordu’nun Ünye ilçesinde sahibinin altı sene önce aldığı park halindeki emektar otomobil yanarak küle döndü.


Olay, İpekyolu Mahallesi Müftüoğlu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Çiftçi’ye ait park halindeki 06 ED 4936 plakalı otomobil, ön kaput kısmından yanmaya başladı. Kısa sürede aracın büyük bir kısmını saran alevleri gören komşular olayı Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Amirliği ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yanan otomobile müdahale etti.



6 yıl önce çalışarak alınmış


Aracını çaresizde yandığını gören ve altı senedir emektarı olduğunu söyleyen Mustafa Çiftçi, “Ben uyuyordum ve komşular beni uyandırdı. Aşağıya baktığımda arabam yanıyordu. Altı senelik arabamdı, işe gidip gelirken kullanıyordum. Nasıl olduğunu anlayamadım. Akülerin kablolarını bile söküyordum boşta olduğu zaman. Emeğim yandı” dedi.


İtfaiye ekiplerinin ayrılması sonrası şüpheli bir yangın durumu ihtimali üzerine de araştırma yapan ekipler, olay yerinin incelemesinin ardından araç sahibi ile birlikte polis merkezine gitti.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Hem Düzceliler hem şehir dışından gelenler hayran kaldı Düzce’nin doğal güzellikleri 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatilcilerin akınına uğradı. Düzce Belediyesi turizm şirketi Beltur A.Ş. tarafından işletilen Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri’ni ziyaret edenler hem piknik yaptı hem de ucuz hizmetin tadını çıkardı. Düzce bayram tatili boyunca en çok tercih edilen gezi rotalarından biri oldu. 9 günlük tatilde hem Düzceliler hem de şehir dışından gezmeye gelen vatandaşlar Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti. Her gün büyük yoğunluğun gözlendiği noktaların en başında da eşsiz doğal güzellikleri ve piknik alanları ile ilgi çeken Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri oldu. Şehir merkezine yakın lokasyonlarda yer almaları dolayısıyla ilk tercih edilen yerlerde Samandere’de 4 bin, Aydınpınar’da 4 bin 500 olmak üzere tatil boyunca toplam 8 bin 500 kişiye hizmet verildi. Ailelerin ilk tercihi aydınpınar tesisleri oldu Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yeme-içme hizmetlerinin de uygun fiyatlarla sunulduğu özellikle Aydınpınar Şelaleleri’nde piknik alanları dolup taşarken kahvaltıya gelenler de yoğunluk oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen Dome çadırlar ve Bungalov evler de ilgi odağı olurken konaklama hizmeti verilmeye başlandı. Tüm tesisler ziyaretçilerden tam not aldı Düzce Belediyesi Beltur A.Ş. tarafından işletilen Mutfak Sanatları Merkezi, 23 Nisan Parkı Kahvaltı Evi, Erguvan Sosyal Tesisleri, Akçakoca Bey Konakları da kahvaltı ve yemek hizmeti vermeye devam etti. Burada da tatil boyunca vakit geçiren misafirler sunulan lezzetlerin çeşitliliği ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.