- 29 Temmuz 2020 Çarşamba 12:44

Başkan Tören, temizlik işçileriyle makamında kahvaltı yaptı

A
A
A
Başkan Tören, temizlik işçileriyle makamında kahvaltı yaptı

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, makamına davet ettiği bir grup temizlik personeli ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, makamına davet ettiği bir grup temizlik personeli ile kahvaltı programında bir araya geldi.


Cumartesi günleri Yeni Mahalle’de Altınordu Belediyesi hizmet binası yanında kurulan ve üreticilerin doğal ürünleri sattıkları geleneksel doğal köy pazarı, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatları ile geçtiğimiz aylarda yapılan çalışma sonunda modern bir görünüme kavuşmuştu. Yenilenen haliyle hem üreticinin, hem de vatandaşların beğenisini toplayan pazar alanı, sökülüp yeniden kurulabilen modern tezgahlarla hizmet vermeye başlamıştı. Cumartesi günleri sabah erkenden pazar alanını hazırlayıp, bitişinde ise alanı toparlayan temizlik personelleri, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in davetiyle, makam odasında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.


Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kahvaltı programında yaptığı konuşmada, “Bugün şehrimizin temiz şehir olmasında büyük fedakarlıkları olan ve aynı zamanda yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde gayretleri ve özverili çalışmalarıyla kahramanlaşan mesai ve çalışma arkadaşlarımı onur konuğu olarak ağırlamaktan onlarla aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm belediye çalışanlarımıza gösterdikleri insan odaklı hizmet anlayışı için teşekkür ediyorum. Yeni nesil belediyecilikte hem bölgemizin hem de Türkiye’nin gelecekte model alacağı yeni bir kurumsal yapıyı hep birlikte inşa ediyoruz. Bu vesileyle bugüne kadar belediyemize ve hemşehrilerimize emeği ile geçmişte hizmet etmiş ve şu an birlikte mesai harcadığımız tüm çalışanlarımıza ve değerli ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.


Başkan Tören temizlik işçilerinin ve ailelerinin yaklaşan kurban bayramlarını da tebrik etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobil çarptı: 10 yaralı Isparta-Antalya karayolunda meydana gelen yaralamalı kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına aynı yolda seyir halinde olan başka bir otomobil çarptı. 2 polis aracı ve 1 ambulansın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2’si çocuk, 3’ü sağlık görevlisi 10 kişi yaralandı. Kaza, Isparta-Antalya Karayolu’nun 8’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen Opel marka otomobil yolda seyir halindeyken dolu yağışının etkisi ile kontrolden çıkarak refüje çıktı. Meydana gelen tek taraflı kazada 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin kazaya müdahale ettiği esnada aynı istikamette seyir halinde olan R.B (34) idaresinde olan 34 UZV 44 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan kaza yapan otomobile, ardından 32 A 5947 ve 32 A 5941 plakalı polis trafik araçları 32 FB 545 plakalı ambulansa çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada, sürücü R.B ve aynı otomobilde yolcu olarak bulunan D.B (34), N.B (7) ve O.K.B (1) ambulans şoförü T.B. (41), ambulansta bulunan sağlık görevlileri M.Ş. (31) ve B.U (35) yaralandı. İkinci kaza sonrası olay yerine takviye olarak sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edilirken kazada yaralanan 10 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.