GENEL - 17 Mayıs 2019 Cuma 11:58

Kızılay’dan günlük 500 kişiye iftar

A
A
A
Kızılay’dan günlük 500 kişiye iftar

Türk Kızılay Fatsa Şubesi tarafından kurulan iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Türk Kızılay Fatsa Şubesi tarafından kurulan iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.


Hükümet Konağı bahçesi ve Kurtuluş Mahallesi’nde kurulan iftar çadırlarında 500 kişiye hizmet veriliyor. Günlük yaklaşık 500 kişinin yemek hizmetinden faydalandığı iftar çadırı, vatandaşlarla dolup taştı. Kızılay Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Gökhan Hocaoğlu, Fatsalı vatandaşların iftar çadırında oruçlarını açmasından mutluluk duyduğunu belirterek, Ramazan ayının ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.


Hocaoğlu, “Günde 500 kişi ortalama iftar açıyor. İhtiyaç sahibi bakıma muhtaç ve engelli 40 ailenin evlerine her akşam sıcak yemeklerini veriyoruz. Çadırlarımız 2 ayrı noktada Hükümet Konağı önü ve Kurtuluş mahallesinde olmak üzere. Her iftar vakti Kızılay gönüllüleri tarafından çadırımızı ziyaret edenlere yemek dağıtılmaktadır” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.