SPOR - 20 Ocak 2021 Çarşamba 13:50

Ün-Off yarışlara hazırlanıyor

A
A
A
Ün-Off yarışlara hazırlanıyor

Ordu’nun Ünye ilçesinde 2008 yılında kurulan Ünye Offroad Kulübü(Ün-Off), korona virüs salgını nedeniyle ertelenen yarışmalara yeni yılda hazırlanarak görkemli bir şekilde ev sahipliği yapmak için kolları sıvadı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde 2008 yılında kurulan Ünye Offroad Kulübü(Ün-Off), korona virüs salgını nedeniyle ertelenen yarışmalara yeni yılda hazırlanarak görkemli bir şekilde ev sahipliği yapmak için kolları sıvadı.


Kurulduğu ilk günden itibaren Türkiye genelinde düzenlenen 4x4 arazi araçları ile doğada zor koşullarda yol almak için 45 kişilik bir ekiple düzenledikleri yarışlarda kupa heyecanı yaşayan Ünye Offroad Kulübü, bu sene düzenlenmesi planladıkları yarışmalar için Tekkiraz Mahallesi Karaarmut Tepesi’nde buluşma gerçekleştirdi. Bindikleri araç üzerinde ısınmaya çalışan usta şoförler, birbirinden renkli driftlerini gerçekleştirirken diğer kulüp üyeleri ve Başkan Alper Argan ise sokak hayvanlarına beslemelerde bulundu.



"2021 yılında yeni yarışlara hazırlanıyoruz"


Kurulduğu günden itibaren sosyal etkinliklere imza atarak yarışmalarda derecelere girdiklerini söyleyen ve yeni yılda yeni yarışmalara hazırlandıklarını ifade eden Argan, "Yeni yılda off-road ekibi olarak yarışmalar düzenleyecek ve kupa heyecanlarını yeniden yaşayacağız. 45 kişilik bir ekip ve off-road yarışlarına uygun araçlarımızı bulunuyor. Bu yüzden pandemiden dolayı yapamadığımız yarışmaları ve heyecanı 2021 yılında yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."