ASAYİŞ - 13 Şubat 2015 Cuma 08:57

Zonguldak'ta İntihar Girişimi

A
A
A
Zonguldak'ta İntihar Girişimi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 4. kattan kendisini boşluğa bırakan kadın beton zemine çakıldı. Ağır yaralanan kadın, 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün saat 16.20 sularında Bağlık Mahallesi Hatip Caddesi numara 74’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, uzun süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Hacer K., kendisini 4. kattan boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan kadın için ailesi ve apartmanda oturanlar 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra özel hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis, kadının ailesi ile görüşerek bilgi almaya çalıştı.
KADININ 4. İNTİHAR GİRİŞİMİ
Hacer K.’nin ailesi ile görüşen polis, kadının daha önce 3 kez daha intihar girişiminde bulunduğu bilgisine ulaştı. Hacer K.’nin psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü, evdeki balkon ve pencerelerin kilitlenmesine rağmen olayın yaşandığı öğrenildi.
Özel hastanede tedavi altına alınan ve bekar olduğu öğrenilen Hacer K.’nin beyninde kanama, vücudunun birçok yerinde kırık olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir