YEREL HABERLER - 07 Haziran 2014 Cumartesi 09:49

İzmit'te Mahalle Gezisine Engel Yok

A
A
A
İzmit'te Mahalle Gezisine Engel Yok

İzmit Belediyesi’nin mahalle gezilerine havanın sıcaklığı, soğukluğu ya da yağışlı olması engel olmuyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve kurmaylarının Alikahya bölgesindeki mahalle incelemeleri Atatürk Mahallesi ile devam etti.
Başkan Doğan’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Kılıç, Ersin Alpaslan, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Atatürk Mahalle Muhtarı Özgür Sarıca, Fen İşleri Müdürü İsmet Kuntaş, Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Yıldız, Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener ve birim sorumlularının katıldığı mahalle gezisi yaklaşık yarım gün sürdü. Doğan ve beraberindekiler, Atatürk Mahallesi’nde adım basmadık yer bırakmadılar.
Eksikleri yerinde görüp, çözüm yöntemi belirleyen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve beraberindekilerin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu söyleyen mahalle muhtarı Özgür Sarıca, “Sorunlarımızı anlatmak için belediyeye gitmeye gerek kalmıyor. Çünkü Belediye Başkanımız ve tüm ilgililer ayağımıza geliyor. Sorunları yerinde görmek çözüm için de daha yararlı oluyor. Başkan Doğan ve ekibine duyarlılığından dolayı teşekkür ederim” dedi.
Başkan Doğan da bütün mahallelerde olduğu gibi Atatürk Mahallesi’nde de insan odaklı çalışmalara ağırlık vereceklerini belirterek, ”Yunus Emre, Körüktepe, Gazi Osman, Buhara Caddeleri ile ihtiyaç duyulan bütün sokaklar önümüzdeki günlerde komple asfaltlanacak. Geçtiğimiz dönem bu mahallemizde Körüktepe Parkı, İhsan Koç Parkı ve Turnaoğlu parklarını hizmete açmış, kültür merkezini de büyütmüştük. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir