GENEL - 07 Şubat 2019 Perşembe 17:09

Rize TÜMSİAD’da Abdülbaki Fil güven tazeledi

A
A
A
Rize TÜMSİAD’da Abdülbaki Fil güven tazeledi

TÜMSİAD Rize Şubesi’nin yapılan 7.

TÜMSİAD Rize Şubesi’nin yapılan 7. Olağan Genel Kurulu’nda Abdulbaki Fil yeniden başkanlığa seçildi.


TÜMSİAD Rize Şubesi konferans salonunda düzenlenen 7. Olağan Genel Kurul’da oy birliği ile Abdulbaki Fil yeniden şube başkanlığına seçildi. Genel Kurul’da konuşan TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil, “TÜMSİAD Rize şubemizin 7., olağan genel kurulunu TÜMSİAD Rize konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleştirdik. 2007 yılından beri bizlerle beraber olan TÜMSİAD camiamıza hizmet etmiş üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Programımıza davetimizi kırmayıp katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum ve yeni seçilen yönetim kurulunun ülkemize milletimize hayırlı ve güzel hizmetler yapmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.


TÜMSİAD Rize Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu Abdulbaki Fil, Cihan Barış Turan, Abdulkadir Serdar, Cihan Karali, Ömer Faruk Karanfil, İbrahim Kolay, Hüseyin Akkoç, Halil İbrahim Katmer, Yasin Havuz, Hasan İsmail, Mustafa Hanedar, Celal Peçe, Fahrettin Öztürk, Habib Koçal, Ahmet Fil, Saim Öksüz, Turgay Uzun, Temel Kanbur, Uğur Yakup Uzun, Murat Delibalta, Abdulaziz Avcı, Musa Çağıran, Hasan Türk, Muhammet Korkmaz, Sefa Kazdal isimlerinden oluştu.


Gerçekleşen Genel Kurul’a Rize’de bulunan kurum amirleri, sivil toplum kuruşları başkanları ve davetliler katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 77 puan ile lider olan Amed Sportif Faaliyetleri Başkanı Aziz Elaldı, “Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamı da 1 milyon insanın il dışından gelmesi. Bizim sevincimize ortak olmak için, karnavalımıza katılmak için gelecekler” dedi. Basın mensuplarıyla Kayapınar ilçesindeki Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri’nde bir araya gelen Elaldı, Iğdır maçı ile ilgili birçok sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Elaldı, stadyumun toplam kapasitesi 33 bin kişilik olduğunu, ama emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişinin geleceği öngörüldüğünü söyledi. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamına göre ise 1 milyon insan il dışından gelmesi beklendiğini aktaran Elaldı, “Bizim sevincimize ortak olmak için karnavalımıza katılmak için gelecekler. Bu gelen insanların çoğu stadyuma girip o şampiyonluk maçını birebir yaşamak istiyor. Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bundan dolayı da bir takım tatsızlıklar oluştu. Böyle büyük organizasyonda eksiklikler olabiliyor. Ama nihayetinde talep çok fazla olduğu için ne kadar özen göstersek de illaki aksaklık oluyor. Taraftarlarımızdan, camiamızdan ve halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz" dedi. İl Spor Güvenlik Kurulu’nca yapılan toplantıda alınan taraftar yasağına ilişkin de konuşan Elaldı, “Iğdır’dan gelen arkadaşlarımız var. Biz onlarla beraber bu maçı izleyeceğiz. İskenderun’da yaptığımız tribünü burada yapacağız. Iğdır’dan isteyen taraftar gelsin, biz onları misafir edeceğiz” ifadelerinde bulundu.