EĞİTİM - 10 Mayıs 2022 Salı 10:58

Yükseköğretimde değişim yönetimi SUBÜ’de konuşulacak

A
A
A
Yükseköğretimde değişim yönetimi SUBÜ’de konuşulacak

SUBÜ Konuşmaları’nın 31’inci konuşmacısı ‘Yükseköğretimde Değişim Yönetimi ve Öğrencinin Rolü’ başlıklı söyleşiyle Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.

SUBÜ Konuşmaları’nın 31’inci konuşmacısı ‘Yükseköğretimde Değişim Yönetimi ve Öğrencinin Rolü’ başlıklı söyleşiyle Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas olacak.


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından düzenlenen SUBÜ Konuşmaları’nın 31’inci konuşmacısı ‘Yükseköğretimde Değişim Yönetimi ve Öğrencinin Rolü’ başlıklı söyleşiyle Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (KOSTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas olacak. Moderatörlüğünü SUBÜ Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Selcen Vodinalı’nın üstleneceği söyleşide; yükseköğretimde değişimi tetikleyen parametreler, öğrenci yetkinlikleri ve becerilerinin önemi, geleceğin üniversiteleri ve değişime nereden başlanmalı gibi konular konuşulacak. 11 Mayıs Çarşamba saat 14.00’te gerçekleştirilecek söyleşi, üniversitenin YouTube kanalı SUBÜ Haber’den canlı yayınlanacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir