SAĞLIK - 12 Ekim 2018 Cuma 16:54

İhmal EtMEMEli kampanyası

A
A
A
İhmal EtMEMEli kampanyası

VM Medical Park Samsun Hastanesi Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda tüm kadınların meme kontrolü yaptırmasına dikkat çekmek için #İhmal EtMEMEli kampanyası düzenledi.

VM Medical Park Samsun Hastanesi Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda tüm kadınların meme kontrolü yaptırmasına dikkat çekmek için #İhmal EtMEMEli kampanyası düzenledi.


‘Şimdi Kontrol Zamanı’ sloganıyla hayatın içerisinde birçok şeyi elimizi kullanarak bulabildiğimiz gibi, meme kanseri riskini de ellerimizle fark edebiliriz bilinciyle kadınları harekete geçirmeyi amaçlayan kampanyada, meme kanserini önlemek için meme kontrollerinin önemi ve elle muayenenin nasıl yapılması gerektiği hakkında da bilgiler verildi.


VM Medical Park Samsun Hastanesi Meme Sağlığı Merkezi hekimlerinin de katıldığı #İhmal EtMEMEli kampanyasına AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, eşi Semiha Yılmaz ve Atakum Belediye Başkanı’nın eşi Fatma Taşçı da standı ziyaret ederek toplumun direği kadınların sağlıklı bir hayat sürmesine katkı sağlayan #İhmal EtMEMEli kampanyasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Programda VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan da hazır bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 31 Mart Yerel Seçimlerine özel Ankara ve İstanbul’da basın merkezleri kuracak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerini takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına yönelik Ankara ve İstanbul’da “Basın Merkezi” kurulacak. 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin Türkiye’nin yanı sıra uluslararası kamuoyunda da ilgi ile takip edilmesi bekleniyor. Başkanlık tarafından kurulacak basın merkezleri ile ulusal ve uluslararası basın mensuplarının seçime ilişkin gelişmeleri sağlıklı ve hızlı bir şekilde takip etmelerine katkı sunmak amaçlanıyor. Basın merkezleri gün boyunca, ulusal ve yerleşik uluslararası basın mensupları ile seçimleri izlemek üzere yurt dışından gelen uluslararası basın mensuplarının kullanımına açık olarak hizmet verecek. Basın mensuplarına seçim sonuçlarını anlık takip etme imkanının yanı sıra teknik altyapı, simültane tercüme ve canlı yayın imkânı sunulacak. Gün boyunca akademisyenler, kanaat önderleri, kamu kurum temsilcileri tarafından da ziyaret edilecek basın merkezlerinde, ulusal ve uluslararası basın mensupları konuklarla röportajlar yapabilecek. Öte yandan, basın merkezlerinde, Türkiye’nin geçmişten günümüze çok partili siyasi hayatı, demokrasi ve seçim tecrübeleri, seçim kampanyalarına ilişkin fotoğraf ve görüntüleri içeren “Türkiye’nin Seçim Tarihi ve Demokrasi Tecrübesi” temalı sergi yer alacak. Basın merkezleri 31 Mart Pazar günü saat 14.00’ten itibaren basın mensuplarının hizmetine açık olacak. Seçim basın merkezleri Ankara’da Point Hotel Ankara, İstanbul’da ise The Marmara Taksim Hotelde kurulacak.